Atsızsz Hectopat Katılım 1 Aralık 2021 Mesajlar 673 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2023 #1 Monitörün HDMI giriş yuvası bozuk, yaptırmakla uğraşmak istemedim. VGA kablosu ile alıp bağlasam görüntü gelir mi?
Monitörün HDMI giriş yuvası bozuk, yaptırmakla uğraşmak istemedim. VGA kablosu ile alıp bağlasam görüntü gelir mi?
Cici kuş fıstık Hectopat Katılım 9 Temmuz 2022 Mesajlar 1.090 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2023 #2 Atsızsz dedi: Monitörün HDMI giriş yuvası bozuk, yaptırmakla uğraşmak istemedim. VGA kablosu ile alıp bağlasam görüntü gelir mi? Genişletmek için tıkla... Evet.
Atsızsz dedi: Monitörün HDMI giriş yuvası bozuk, yaptırmakla uğraşmak istemedim. VGA kablosu ile alıp bağlasam görüntü gelir mi? Genişletmek için tıkla... Evet.
Changing Star Hectopat Katılım 18 Mayıs 2022 Mesajlar 1.637 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2023 #3 Görüntü gelir ama hdmi gibi olmaz, ayrıca ses de gelmez.
Metm0sby Hectopat Katılım 9 Aralık 2021 Mesajlar 652 Çözümler 3 12 Kasım 2023 #4 Ekran kartında VGA girişi varsa neden olmasın?
Atsızsz Hectopat Katılım 1 Aralık 2021 Mesajlar 673 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2023 #5 Changing Star dedi: Görüntü gelir ama HDMI gibi olmaz, ayrıca ses de gelmez. Genişletmek için tıkla... Ses kulaklığa mı gelmez anlamadım. Metm0sby dedi: Ekran kartında VGA girişi varsa neden olmasın? Genişletmek için tıkla... Onu nasıl anlıyoruz cahilim biraz
Changing Star dedi: Görüntü gelir ama HDMI gibi olmaz, ayrıca ses de gelmez. Genişletmek için tıkla... Ses kulaklığa mı gelmez anlamadım. Metm0sby dedi: Ekran kartında VGA girişi varsa neden olmasın? Genişletmek için tıkla... Onu nasıl anlıyoruz cahilim biraz
Metm0sby Hectopat Katılım 9 Aralık 2021 Mesajlar 652 Çözümler 3 12 Kasım 2023 #6 Atsızsz dedi: Ses kulaklığa mı gelmez anlamadım. Onu nasıl anlıyoruz cahilim biraz Genişletmek için tıkla... Kasada HDMI girişini taktığın yerin yanına bak.
Atsızsz dedi: Ses kulaklığa mı gelmez anlamadım. Onu nasıl anlıyoruz cahilim biraz Genişletmek için tıkla... Kasada HDMI girişini taktığın yerin yanına bak.
Changing Star Hectopat Katılım 18 Mayıs 2022 Mesajlar 1.637 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2023 #7 Atsızsz dedi: Ses kulaklığa mı gelmez anlamadım. Genişletmek için tıkla... Ses gelir, mesela tvye vga ile bağlarsan ses tvden çıkmaz demek istemiştim.
Atsızsz dedi: Ses kulaklığa mı gelmez anlamadım. Genişletmek için tıkla... Ses gelir, mesela tvye vga ile bağlarsan ses tvden çıkmaz demek istemiştim.
Atsızsz Hectopat Katılım 1 Aralık 2021 Mesajlar 673 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2023 #8 Metm0sby dedi: Kasada HDMI girişini taktığın yerin yanına bak. Genişletmek için tıkla... Şöyle bir şey var. Dosya Ekleri IMG_2182.jpeg 182,1 KB · Görüntüleme: 41
Metm0sby dedi: Kasada HDMI girişini taktığın yerin yanına bak. Genişletmek için tıkla... Şöyle bir şey var.
EfeOkyay Centipat Katılım 14 Ağustos 2023 Mesajlar 93 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2023 #9 Atsızsz dedi: Ses kulaklığa mı gelmez anlamadım. Onu nasıl anlıyoruz cahilim biraz. Genişletmek için tıkla... Dostum kasanın arka kısmında mavi bir giriş varsa o VGA girişidir HDMI kabloda 1080p görüntü alırsın VGA'da ise 720p alırsın. Baktın VGA girişi yok HDMI VGA dönüştürücü alabilirsin.
Atsızsz dedi: Ses kulaklığa mı gelmez anlamadım. Onu nasıl anlıyoruz cahilim biraz. Genişletmek için tıkla... Dostum kasanın arka kısmında mavi bir giriş varsa o VGA girişidir HDMI kabloda 1080p görüntü alırsın VGA'da ise 720p alırsın. Baktın VGA girişi yok HDMI VGA dönüştürücü alabilirsin.
Metm0sby Hectopat Katılım 9 Aralık 2021 Mesajlar 652 Çözümler 3 12 Kasım 2023 #10 Atsızsz dedi: Şöyle bir şey var. Genişletmek için tıkla... Burda VGA girişi göremedim işlemciye takarsın eğer destekliyorsa.
Atsızsz dedi: Şöyle bir şey var. Genişletmek için tıkla... Burda VGA girişi göremedim işlemciye takarsın eğer destekliyorsa.