Sonuçta ekran kartına bağlıMonitörün her hangi bir online bağlantısı yok. Siz elle müdahele edip kendi içinde barındırılan yazılıma müdahele etmediğiniz sürece sorun olmaz. Hem monitöre virüs bulaşsa nolur ki, nasıl bir şey olabilir yani.
Güç beslemesiyle oynanılarak monitör patlatılabilir bile. Nasıl nasıl bir şey olabilirMonitörün her hangi bir online bağlantısı yok. Siz elle müdahele edip kendi içinde barındırılan yazılıma müdahele etmediğiniz sürece sorun olmaz. Hem monitöre virüs bulaşsa nolur ki, nasıl bir şey olabilir yani.
Hocam monitörü okuldan almıştım bilgisayarlarda ise virüs vardı bulaşma ihtimali var mı bilmiyordumDirekt olarak monitörü kastediyorsan hayır ama mesela monitör driver dosyaları gibi şeyler bilgisayarında bulunduğu için bilgisayarında olan bir virüs driver dosyalarını etkileyebilir neden olmasın ki.
Yok yok hayır sorun olmaz.Hocam monitörü okuldan almıştım bilgisayarlarda ise virüs vardı bulaşma ihtimali var mı bilmiyordum
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.