Monitöre virüs bulaşır mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Direkt olarak monitörü kastediyorsan hayır ama mesela monitör driver dosyaları gibi şeyler bilgisayarında bulunduğu için bilgisayarında olan bir virüs driver dosyalarını etkileyebilir neden olmasın ki.

Monitörün her hangi bir online bağlantısı yok. Siz elle müdahele edip kendi içinde barındırılan yazılıma müdahele etmediğiniz sürece sorun olmaz. Hem monitöre virüs bulaşsa nolur ki, nasıl bir şey olabilir yani.
Sonuçta ekran kartına bağlı :)

Direkt olarak monitöre de bulaşır.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Monitörün her hangi bir online bağlantısı yok. Siz elle müdahele edip kendi içinde barındırılan yazılıma müdahele etmediğiniz sürece sorun olmaz. Hem monitöre virüs bulaşsa nolur ki, nasıl bir şey olabilir yani.
Güç beslemesiyle oynanılarak monitör patlatılabilir bile. Nasıl nasıl bir şey olabilir :D

Direkt olarak monitörü kastediyorsan hayır ama mesela monitör driver dosyaları gibi şeyler bilgisayarında bulunduğu için bilgisayarında olan bir virüs driver dosyalarını etkileyebilir neden olmasın ki.
Hocam monitörü okuldan almıştım bilgisayarlarda ise virüs vardı bulaşma ihtimali var mı bilmiyordum

Monitörler Windows, Linux, MacOS gibi işletim sistemi bulundurmadığından, içerisinde çalışabilecek bir virüsün olması mümkün değil. Özel yazarsınız, içine atarsınız olur. Ama ekran kartından, bilmem nereden bulaşmaz. :) Bu dediğim yöntemi yapmak için çok üst düzey programlama ve monitörün işlemcisini sökmeniz gerekiyor. ;)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı