O Ozann_420 Hectopat Katılım 14 Aralık 2020 Mesajlar 430 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2025 #21 DarkDeler dedi: Ekran kartını götür eğer sorun yoksa monitörde sorun vardır. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkür ederim. Bilgisayarcılar kapalıydı götüremedim bayramdan dolayı Ozann_420 dedi: Tamamdır teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Ozann_420 dedi: Tamamdır teşekkür ederim. Bilgisayarcılar kapalıydı götüremedim bayramdan dolayı. Genişletmek için tıkla... Şu an sorunsuz çalışıyor hiçbir şey anlamadım FiveM açtım görüntü bozulmadı. Son düzenleme: 7 Haziran 2025
DarkDeler dedi: Ekran kartını götür eğer sorun yoksa monitörde sorun vardır. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkür ederim. Bilgisayarcılar kapalıydı götüremedim bayramdan dolayı Ozann_420 dedi: Tamamdır teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Ozann_420 dedi: Tamamdır teşekkür ederim. Bilgisayarcılar kapalıydı götüremedim bayramdan dolayı. Genişletmek için tıkla... Şu an sorunsuz çalışıyor hiçbir şey anlamadım FiveM açtım görüntü bozulmadı.
DarkDeler Nanopat Katılım 22 Mayıs 2025 Mesajlar 905 Çözümler 10 Yer Türkiye 7 Haziran 2025 #22 Ozann_420 dedi: Tamamdır teşekkür ederim. Bilgisayarcılar kapalıydı götüremedim bayramdan dolayı. Şu an sorunsuz çalışıyor hiçbir şey anlamadım FiveM açtım görüntü bozulmadı. Genişletmek için tıkla... FurMark testine sokun.
Ozann_420 dedi: Tamamdır teşekkür ederim. Bilgisayarcılar kapalıydı götüremedim bayramdan dolayı. Şu an sorunsuz çalışıyor hiçbir şey anlamadım FiveM açtım görüntü bozulmadı. Genişletmek için tıkla... FurMark testine sokun.