Monitörlerde ölü pikseli tetikleyecek özellikler

367003

Hectopat
Başlıktan da anlaşılabileceği gibi, bir monitörün ölü piksel sorunu çıkarma olasılığını, özelliklerinden belirleyebilir miyiz? Bahsettiğim gibi monitör özellikleri varsa bunlar nelerdir?

Ölü piksel taşınma ve taşınma sırasında çeşitli darbelere maruz kalırsa meydana gelir. O yüzden monitör ekran temizliği yapılırken dikkatli olunmasını tavsiye ederim. Yine de yeni bir monitör alacaksanız geldiğinde ölü piksel yapıp monitörünüzü bir test edin derim. İlk 14 gün iade süreci oluyor genellikle ürünlerde o yüzden söylemek istedim. İyi forumlar.

ekran temizliği yapılırken dikkatli olunmasını tavsiye ederim. Yine de yeni bir monitör alacaksanız geldiğinde ölü piksel yapıp monitörünüzü bir test edin derim. İlk 14 gün iade süreci oluyor genellikle ürünlerde o yüzden söylemek istedim. İyi forumlar.
Teşekkürler, yeni bir monitör alacağım ve dikkat etmem gerekenleri öğrenmiş oldum. Size de iyi forumlar.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı