LATECHENS Hectopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 389 Çözümler 8 6 Haziran 2023 #1 Evet arkadaşlar, monitörlerde panel ve ekran türü aynı şey mi yoksa farklı tür mü? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Haziran 2023
Fatherboard Hectopat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 2.700 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2023 #2 Panel monitörün ön kısmındaki parçayı ifade etmek için kullanılan bir terimdir. Panel teknolojisi ve ekran türü aynı şeyler diyebiliriz.
Panel monitörün ön kısmındaki parçayı ifade etmek için kullanılan bir terimdir. Panel teknolojisi ve ekran türü aynı şeyler diyebiliriz.
Saint Lucia Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Mayıs 2019 Mesajlar 16.040 Çözümler 96 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2023 #3 Kelime olarak aynı yola çıksalar da farklı anlamlar taşıyorlar. Panel - Görüntüyü sağlayacak elemandır. Ekran Türü - Panelin sınıfıdır.
Kelime olarak aynı yola çıksalar da farklı anlamlar taşıyorlar. Panel - Görüntüyü sağlayacak elemandır. Ekran Türü - Panelin sınıfıdır.
LATECHENS Hectopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 389 Çözümler 8 6 Haziran 2023 #4 Teknoloji olarak sordum yani LED bir panel türüdür mini LED bir ekran türüdür gibi. Örnek olarak salladım.
Teknoloji olarak sordum yani LED bir panel türüdür mini LED bir ekran türüdür gibi. Örnek olarak salladım.