Monitörlerde sinyal alamama sorunu

ZeroSystem

Kilopat
Daha fazla  
Merhabalar technopat forum.
Forumdaki önerileri dikkate alarak kurduğum sisteme işletim sistemini, driverları kurduktan sonra evime geldim, işlemler hdmi girişinden bir televizyona bağlanılarak gerçekleştirildi.

Şimdi VIEWSONIC VX2452mh monitörüme bağlanmaya çalıştığımda sinyal yok uyarısı alıyorum.
Bilgisayarımı bu mesajı yazdığım VGA girişli monitöre bağlıyorum ve yine sinyal yok uyarısı veriyor.
Aldığım VIEWSONIC monitörü ölü piksellere karşı vatan bilgisayarda başında durarak test ettirdim, monitörde sıkıntı yok.
Kabloda olabilir, ama bu şuan bu mesajı yazdığım bilgisayarın monitörünü görmemesini açıklamaz, çünkü bunda da aynı kabloyu kullanıyorum.

Sorunun ne olduğunu tespit etmek için neler yapmalıyım ve muhtemel sebepler nelerdir, neyi yanlış yapıyor olabilirim?
Hevesim kursağımda kaldı...

HDMI girişini diğer girişi kullanarak hallettim, ancak VGA sorununu anlayamadım.
VGA girişini kullanmayacağım için önemli değil, VGA girişi için de garantiye vs göndermek ve cihazımdan ayrı kalmak istemiyorum, yapılacak en iyi şey yedek HDMI kablosu bulundurmak özetle.

Çözüldü sayılır, cevap atmanıza gerek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…