Arkadaşlar monitörünüzün,
1) Marka/modelini yazın.
2) Nereden aldığınızı ve fiyatını yazın.
3) Bir sorunu olup olmadığını yazın. ( Ölü piksel, ışık sızması vb.)
Benim gibi monitör arayışında olanlara yardımcı olmuş oluruz. Haydin parmaklara kuvvet.
1) AOC 24G2U,
2) Teknobiyotik'ten taksitle 1.885 TL'ye aldım.
3) Şu ana kadar hiçbir sorunu olmadı. Şansıma ben aldığımda ölü piksel ve ışık sızması olmadı. IPS panel olduğu için çok güzel gösteriyor ve oynadığım oyunlarda çok zevk veriyor. Yukarı-aşağı ve sağa-sola dönüyor ki bu da kendi odasında televizyonu olmayanlara bir nevi televizyon yapıyor. Kısacası fiyatına göre alınabilecek en güzel modellerden birisi. Tabii ki fiyatı birazcık arttı, kışın 999 TL'ye bulabiliyordunuz.
Merhaba arkadaşlar. VX239H'ın yarı yolda bırakmasından sonra 1 aylık incelemenin sonucu bunu aldım. VA panel oyunlarda kesinlikle IPS panelden daha iyi. IPS paneller, 500 - 1000TL bandında siyah renkleri iyi verememekte. Bugün sizlere 1 haftadır kullanmakta olduğum monitörü inceleyeceğim...
Merhaba Technopat Sosyal sakinleri. Bugün sizlerle ViewSonic'in VX3276 model 2K monitörünü inceleyeceğiz. Monitörü Vatan Bilgisayar'dan, mağazadan aldım. Özellikle mağazadan almak istedim zira ölü piksel çıkabiliyor. Öyle de oldu. İlk pakette ölü piksel çıktı ve başka bir paketi denedik...
En ucuz LG 24GL600F 24" 1 ms Full HD FreeSync Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! LG 24GL600F 24" 1 ms Full HD FreeSync Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 3.840,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Bu monitörü kullanıyorum.
Artıları:
Uygun fiyat,
Yüksek Hz ve düşük gecikme değeri
Freesync özelliği.
Yani rekabetçi oyunlar için biçilmiş kaftan ama TN panel olduğu için renkler IPS veya VA panellere göre bariz kötü.
Yaklaşık 1300 liraya almıştım.
Ve ölü piksel gibi sorunlarla karşılaşmadım.
Yakın zamanda satıp IPS panele geçmeyi düşünüyorum.