Merhaba arkadaşlar ben bir APU sistem toplamak istiyorum. bütçem kısıtlı. bir kişiye sordum hayatta oyun oynayamazsın dedi, ekran kartın yok dedi ama aslında işlemcinin içinde var diye biliyorum. başka biri ise oyunları açar dedi. toplayacağım parçalar şunlar:
Bu parçalar ile ağırlıklı olarak simulasyon oynamayı düşüyorum YouTube'da testlerde ise GTA 5 ve CS:GO'da açıyor onları da oynamayı seviyorum. Sizce oyunları açar mı kullanışlı olur mu? Şu anda bu sistem 4500 TL.
Zalman T7 Mid Tower Fanlı ATX Bilgisayar Kasası arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
En ucuz FSP Hydro K 500W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! FSP Hydro K 500W Power Supply özelliklerini incele, 1.194,89 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Zalman T7 Mid Tower Fanlı ATX Bilgisayar Kasası arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
En ucuz FSP Hydro K 500W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! FSP Hydro K 500W Power Supply özelliklerini incele, 1.194,89 TL'den başlayan fırsatları yakala!