Shinoa Hectopat Katılım 18 Temmuz 2022 Mesajlar 3.090 Makaleler 5 Çözümler 26 Yer İstanbul 21 Temmuz 2022 #21 drocco dedi: 2 aydır ilanda peki o zaman neden satılmıyor? Genişletmek için tıkla... Bilemeyiz. Adamına denk gelmemiş olabilir ancak bu değerinden daha kötü bir PC ile değiştirme ihtiyacı doğurmaz diye düşünüyorum.
drocco dedi: 2 aydır ilanda peki o zaman neden satılmıyor? Genişletmek için tıkla... Bilemeyiz. Adamına denk gelmemiş olabilir ancak bu değerinden daha kötü bir PC ile değiştirme ihtiyacı doğurmaz diye düşünüyorum.
D drocco Hectopat Katılım 1 Aralık 2019 Mesajlar 579 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Diğer 21 Temmuz 2022 #22 Bu ay sonuna kadar vaktim var. Ondan sonra şehir değiştireceğim için bilgisayarı yanımda götüremem. 10 bin TL'ye satılmış olsaydı eğer 10bin TL daha üzerine koyup Lenovo alacaktım ancak satılmıyor 2 aydır neredeyse ilanda.
Bu ay sonuna kadar vaktim var. Ondan sonra şehir değiştireceğim için bilgisayarı yanımda götüremem. 10 bin TL'ye satılmış olsaydı eğer 10bin TL daha üzerine koyup Lenovo alacaktım ancak satılmıyor 2 aydır neredeyse ilanda.