Merhabalar. 15 yıllık sistemimin ardından yüzlerce defa çökmesinden ötürü sinir krizi geçirdiğim için artık yeni bir bilgisayar almayı düşünüyorum. Monitörümü almış bulunmaktayım. Genel olarak olmazsa olmaz dediğim şey ise M.2 SSD. Genelde oyun için kullanacağım.
Şimdiden teşekkürler.
Merhabalar. 15 yıllık sistemimin ardından yüzlerce defa çökmesinden ötürü sinir krizi geçirdiğim için artık yeni bir bilgisayar almayı düşünüyorum. Monitörümü almış bulunmaktayım. Genel olarak olmazsa olmaz dediğim şey ise M.2 SSD. Genelde oyun için kullanacağım.
Şimdiden teşekkürler.
Şu anlık bir sistem önerisinde bulunamayacağım ama topluyucağınız bilgisayar iş veya ofis bilgisayarı olmuyucaksa oyun odaklı bir sistem olacaksa M.2 SSD'ye boş para vermeye gerek yok bence oyun oynuyucaksanız SATA SSD'de yeterli olıucaktır benim fikrim böyle iyi forumlar.
Şimdiden teşekkürler.
İyi anlamdamı dediniz kötü anlamdamı dediniz anlamadım ama zaten çok araştırmadım Google'ye 5000 TL hazır sistem önerisi yazdım önüme çıkan sistemlerden buna girdim link attım arkadaş kendisi beğendiyse alabilir.
İyi anlamda mı dediniz kötü anlamda mı dediniz anlamadım ama zaten çok araştırmadım, Google'ye 5000 TL hazır sistem önerisi yazdım önüme çıkan sistemlerden buna girdim link attım arkadaş kendisi beğendiyse alabilir.
@kuyt5252 lütfen bilmeden öneri yapmayın, 5000 TL sistem önerisi yazıp göndermeyi ben de biliyorum. Sizin yüzünüzden sorunlu bir sistem alınmasını istemessiniz sanırım. Sorunlu SSD, kalitesiz kasa, güvenilmez PSU...