Monitörsüz bilgisayar çalışır mı?

Max_payne43

Decapat
Daha fazla  
Meslek
Yok
Selam, ben RDR Online aldım, indiriyorum ama gece yatarken monitöru cikaracağım, yarin takas yapıp ustune para verip değiştirecek, o sırada RDR Online inmeye devam eder mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam, ben RDR Online aldım, indiriyorum ama gece yatarken monitöru cikaracağım, yarin takas yapıp ustune para verip değiştirecek, o sırada RDR Online inmeye devam eder mi?

Tabii çalışır inmeye devam eder.

Ayarlardan otomatik uyku moduna almayı kapatırsan inmeye devam eder.
Rdr online konusuna gelirsek bence iade et düz RDR al değmez çünkü. Online 4 yıldır falan güncelleme almadı hiç.

Monitör sadece ekranı görmek için değil mi, yanlışım varsa düzeltin.

İnmeye devam eder diye biliyorum.

Dunyadaki bilgisayarlarin %90'indan fazlasi monitorsuz calisiyor Sunuculardan bahsediyorum... Bir sorun olmaz.

8

Kanka ben telefonuma kurduğum bir uygulama sayesinde sorunun monitörde olduğunu anlamıştım monitörüm çalışmıyordu fakat PC görüntü veriyordu uygulama bilgisayarda 2. ekran uygulaması gibi bir şeydi hatırlamıyorum ama YouTube'da anlatımları var.

Kanka programı buldum spacedesk yazarak bulabilirsin gayet yararlı bir program monitörün olmadığında iş görüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…