ense0 Centipat Katılım 18 Kasım 2023 Mesajlar 261 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri realme 10 G99 8GB RAM 128GB internal storage+ 64GB Samsung microSD Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Ocak 2024 #11 MzSe dedi: AM4. Hocamın attığı daha çok upgrade edilebilir. DDR5 ve 1700 soket. Genişletmek için tıkla... Ben çok upgrade etmeyeceğim için bunu alıcam gerek yok zaten bu sisteme upgrade belki 5 yıl sonra yükseltirim
MzSe dedi: AM4. Hocamın attığı daha çok upgrade edilebilir. DDR5 ve 1700 soket. Genişletmek için tıkla... Ben çok upgrade etmeyeceğim için bunu alıcam gerek yok zaten bu sisteme upgrade belki 5 yıl sonra yükseltirim
White dragon Hectopat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 1.591 Çözümler 4 Yer Isparta Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2024 #12 ense0 dedi: Ben çok upgrade etmeyeceğim için bunu alacağım gerek yok zaten bu sisteme upgrade belki 5 yıl sonra yükseltirim. Genişletmek için tıkla... Daha çok para verip DDR4 almak çok mantıksız.
ense0 dedi: Ben çok upgrade etmeyeceğim için bunu alacağım gerek yok zaten bu sisteme upgrade belki 5 yıl sonra yükseltirim. Genişletmek için tıkla... Daha çok para verip DDR4 almak çok mantıksız.