Swexys Decapat Katılım 18 Eylül 2022 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2023 #1 Merhaba, benim monitörüm FreeDOS olan bilgisayarda gözükmüyor. Monitörsüz Windows kurabilir miyim?
inflexible Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Kasım 2014 Mesajlar 1.096 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2023 #2 Televizyona baglasan kurarken? Son düzenleyen: Moderatör: 21 Mayıs 2023
Herolog Hectopat Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 1.280 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2023 #3 İnternetten bir format videosu izleyin adımları dikkatlica takip edip klavyeden tab, enter ve yön tuşları ile kurabilirsiniz.
İnternetten bir format videosu izleyin adımları dikkatlica takip edip klavyeden tab, enter ve yön tuşları ile kurabilirsiniz.
Swexys Decapat Katılım 18 Eylül 2022 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2023 #4 Herolog dedi: İnternetten bir format videosu izleyin adımları dikkatlica takip edip klavyeden Tab, enter ve yön tuşları ile kurabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Neyse hallettim ama yine de sağ ol.
Herolog dedi: İnternetten bir format videosu izleyin adımları dikkatlica takip edip klavyeden Tab, enter ve yön tuşları ile kurabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Neyse hallettim ama yine de sağ ol.