Monitörü 75 Hz'ye OC yapmaya rağmen Valorant 75 Hz olmuyor

İşletim sistemi
Windows 10
Makaleler
2
Daha fazla  
RAM
16gb
Ekran kartı
1650super
İşlemci
i5 10400
Monitorumu overclockladım 60Hz'den 75Hz'ye. Bilgisayar ayarlarında 75Hz oldugu gozukuyor ancak Valorant'ta hala 60Hz ayarlarda 75Hz'yi gormuyor yardimci olabilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba Valorant da bu gözükmez size tavsiyem olup olmadığını anlamak için FPS göstergesi açın ve ayarlardan V-Sync'yi acın 75 FPS sabit ise valoranttda olmuştur demektir bende overclocklu kullanıyorum 80 Hz.

Ben laptop kullanıyorum 60Hz'den 95'e çektim oyunda direk yansıyordu Hertz. Özel çözünürlük oluşturup dene. Çok garip geldi.

Zahmet etmeyin oyunun bugu sanırım. Genede yardımlarınız için sağolun.
%appdata% - Valorant - ayarlarını içeren not defterini aç ve sonrasında önceden oluşturduğun 75 hz içeren çözünürlüğünü not defterinin içinde çözünürlük satırlarına yaz. Fakat bu default çözünürlükler olmasın(75 hz 1024x768 değil de 767 oluştur.) Sonrasında da oyunda da göreceksin.

2 sene olmuş hocam, konudaki monitör emekliye ayrılalı çok oldu Yine de teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…