Monitörü açıp kapatınca mouse imleci yeri değişiyor

Yer
İstanbul/Ataşehir
Monitörü bir süre kapalı tuttuktan sonra mouse imleci başka yerdeyken, açtıktan sonra başka yerde başlıyor. Ekranı kapatınca gördüm bu durumu. Neden olabilir, normal midir acaba? Daha çok imleç orta konumda olmuş oluyor.
Edit: Monitörü açıp kapatınca oluyormuş. Monitör Crosshair'ının olduğu yere gelmiş oluyor. Sanırım normal.
Şimdiden teşekkürler.

Klavye mouse monitördeki USB Hub'a mı bağlı?

Hayır hocam.
@Yener K. hocam siz bakar mısınız acaba rica etsem? Sanırım normal, bunu birkaç kere denedim. Aynı durum oluşmakta, monitör AOC 24G2U. Monitörün kendi özelliği diye düşünüyorum. Crosshair'ın bulunduğu yerde oluyor imleç. Bahsettiğim Crosshair monitördeki tuşlardan sağ yön tuşuna basınca çıkan Crosshair hocam.

Son düzenleme:
Olabilir hocam. Monitörünüz pivot özellikli. Bunların sensörleri var. Endişe edecek bir şey yok.

Pivot monitörler ekran konumunu otomatik olarak algılar.

Gerek yok hocam. Yüksek Hz değeri olan monitorlerde kullanılıyor.

Zararı olacağını zannetmiyorum. Ghosting olayını azaltmak için voltaj verilir. Fark olmuyorsa kapatabilirsiniz. Benim monitörümde bu özellikler yok. Bu nedenle deneyim sahibi değilim. Test videoları ile ne kadar olunursa o kadar işte.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı