Monitörü aldıktan birkaç gün sonra ölü piksel çıktı

Kaan188w8

Centipat
Daha fazla  
Monitor aldim, birkaç gun sonra olü piksel cikti. Daha 14 gun olmadı firmayi aradim 1-2 günde gonderseniz alirdik dedi. Dua gibi bir şey raporu alin dedi, su an kabul etmem dedi.

Satın aldığınız firma ne? Trendyol gibi firmalarda satıcıyla iletişime geçmenize bile gerek yok. Direkt olarak iade talebi oluşturabilirsiniz. Ürün sıkıntılıysa iade etmek zorundalar.

Monitor aldim, birkaç gun sonra olü piksel cikti. Daha 14 gun olmadı firmayi aradim 1-2 günde gonderseniz alirdik dedi. Dua gibi bir şey raporu alin dedi, su an kabul etmem dedi.
Hocam daha çok geçmemiş. Direkt sıkıntısını söylemeden iade isteyin. Daha mantıklı olur.

Geçmiş olsun şanssızlık olmuş. Dua değil de DoA (dead on arrival) raporu alacaksınız. Ürünü yetkili servise gönderirseniz yardımcı olabilirler sanıyorum.

Eğer olayı hukuk nezdinde çözmek isterseniz de THH'ye (Tüketici Hakem Heyeti) başvurabilirsiniz.

Satın aldığınız kurumla olayı çözmeye çalışın olmadığı taktirde thh'ye başvurun %100 haklısınız yanlış bir şey düşünmeyin

Tamam sağolun olmadı ihtarname varmış onunla korkutayim

Hepsiburadadan aldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…