Monitörü çizdim

Vaazs

Picopat
Daha fazla  
Meslek
Döviz
Elimde metal cetvelle göndereceğim kargo boyutunu hesaplamaya çalışırken çevirince hafif değmesine rağmen ekrana denk geldi monitör çizildi. Bugün ekranda ölü piksel gördüm ve sonrasında böyle bir kaos yaşadım. Philips dostum değilsin, Samsung her zaman daha sağlam. Nasıl bir boy abdesti alayım bu nedir arkadaş böyle şanssızlık yok.

Ben sizin için ne yapabilirim? Yardım edebileceğim bir şey varsa söyleyin.

Geçmiş olsun. Çok kolay bozulmuş. Monitör ince miydi?

Ben sizin için ne yapabilirim? Yardım edebileceğim bir şey varsa söyleyin.
Eline cetvel, anahtar bir şey alıp monitörün önünde sallayanlar sallamasın sonuçta olabilir. Şimdi bir daha yorum yapma senden istediğim tek şey.
Geçmiş olsun. Çok kolay bozulmuş. Monitör ince miydi?
1080p Philips monitör. Ekranın içinden geçtim çöp oldu. Kesici uzun aletleri şuan her şeyin ateş pahası olduğu dönemde monitör çevresinden uzak tutmakta fayda var, unutulmasın bir önlem alınsın demek içinde açtım bu konuyu. Philips ekranı çok ince ve güçsüz. Hafif değmesiyle jilet atılmış gibi çizildi, cetvel yahu.

Son düzenleme:

Bana da bu tarz bir olay olmuştu elimde anahtar sallarken bir anda monitore çarpmıştı hızlı bir şekilde ama neyse ki bir şey olmadı iğne kadar bir kısım zarar gördü sadece fiziksel olarak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…