wilzx Decapat Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 294 Çözümler 1 3 Ocak 2024 #1 Birkaç kişinin monitörü dik kullandığını gördüm. Neden dik kullanıyorlar.
Things Kilopat Katılım 1 Mart 2021 Mesajlar 2.761 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Weapons Designer, 3D Modeler 3 Ocak 2024 #2 Genelde kodlama yapanlar için daha fazla okuma alanı sağlıyor. Artı 0 Eksi
M mheethown Hectopat Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 138 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2024 #3 Yayıncılar genelde chat takip etmek için kullanıyor, yazılım ile ilgilenenlerde rahatlıktan dolayı tercih ediyor. Artı 0 Eksi
Yayıncılar genelde chat takip etmek için kullanıyor, yazılım ile ilgilenenlerde rahatlıktan dolayı tercih ediyor.
The Virtuoso Hectopat Katılım 13 Şubat 2021 Mesajlar 2.742 Çözümler 7 3 Ocak 2024 #4 Kodlamada daha fazla kodu aynı anda görmeyi sağlıyor. Yayıncıysan akan chati daha iyi görebilmeni sağlıyor uzunlamasına. Artı 0 Eksi
Kodlamada daha fazla kodu aynı anda görmeyi sağlıyor. Yayıncıysan akan chati daha iyi görebilmeni sağlıyor uzunlamasına.
oguzhansr40 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Temmuz 2017 Mesajlar 1.680 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Haçker 3 Ocak 2024 #5 Bunu kendilerine sorma imkanın varsa sor. Yoksa uğraştığı işlere bakarak bir şeyler çıkarmaya çalış. İmkanım olsa ben de kullanmak isterim. Kodlama için daha iyi oluyor. Konfor resmen. Bunun yanında masada daha az alan kaplıyor. Tabi üstü açık serbest masa ise. The Virtuoso dedi: Kodlamada daha fazla kodu aynı anda görmeyi sağlıyor. Yayıncıysan akan chati daha iyi görebilmeni sağlıyor uzunlamasına. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Bunu kendilerine sorma imkanın varsa sor. Yoksa uğraştığı işlere bakarak bir şeyler çıkarmaya çalış. İmkanım olsa ben de kullanmak isterim. Kodlama için daha iyi oluyor. Konfor resmen. Bunun yanında masada daha az alan kaplıyor. Tabi üstü açık serbest masa ise. The Virtuoso dedi: Kodlamada daha fazla kodu aynı anda görmeyi sağlıyor. Yayıncıysan akan chati daha iyi görebilmeni sağlıyor uzunlamasına. Genişletmek için tıkla...
Sukru Yahyaoglu Megapat Katılım 29 Kasım 2014 Mesajlar 95 Daha fazla Sistem Özellikleri OSX: Macbook Air M1 & Macbook Pro M2 Windows: AMD R5 7500F - Crucial 32GB (2x16GB) Pro DDR5 5600MHz - ASUS DUAL GeForce RTX 4060 Ti WHITE OC - ASUS PRIME A620M-K 6400MHz(OC) DDR5 - GIGABYTE AORUS 1TB 5000E NVMe M.2 SSD Monitör: Viewsonic 27" VX2768 Curved - Dell 27" SE2717H/HX Mouse: Razer Orochi V2 - Logitech G302 Deadalus Prime - Steelseries Rival 100 Klavye: Cooler Master CK721 - Samsung Trio 500 Kulaklık: Jabra Elite 7 Active - Air Pods 2 Tel Cinsiyet Erkek Meslek Designer 3 Ocak 2024 #6 Şahsen ben kodlarken daha fazla satır gördüğüm için kullanıyorum, sayfa boyutunu oynamak yerine responsive kontrol için kullanan bile var. Yazar, editör, okur olanlar için de kolaylık sağlayan bir şey. Kişiye göre değişir. Artı 0 Eksi
Şahsen ben kodlarken daha fazla satır gördüğüm için kullanıyorum, sayfa boyutunu oynamak yerine responsive kontrol için kullanan bile var. Yazar, editör, okur olanlar için de kolaylık sağlayan bir şey. Kişiye göre değişir.