qWerTs06 Decapat Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Mayıs 2022 #1 Merhaba, elimde ViewSonic'in VX2458-C-mhd Curved 23.8 monitörü var. Bunu duvara montelemek istiyorum. Sizce nasıl yapabilirim?
Merhaba, elimde ViewSonic'in VX2458-C-mhd Curved 23.8 monitörü var. Bunu duvara montelemek istiyorum. Sizce nasıl yapabilirim?
start_system Hectopat Katılım 10 Şubat 2021 Mesajlar 3.681 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Designer & Machinist 19 Mayıs 2022 #2 Monitörün inc ine göre askı aparatı alabilirsin.
Y Yumurtaci Decapat Katılım 23 Eylül 2021 Mesajlar 264 Çözümler 2 Yer Hüdavenigar mahallesi Bursa/Osmangazi Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci/11. Sınıf 19 Mayıs 2022 #3 Montör modeli ile ilgili bilgim yok ama tahminimce duvar montaj adaptörü vardır, bir de galiba o ayaklar birkaç standardın dışına çıkmıyor diye biliyorum, eğer öyle ise direk alın standrardına uygun bir ayak kullanın.
Montör modeli ile ilgili bilgim yok ama tahminimce duvar montaj adaptörü vardır, bir de galiba o ayaklar birkaç standardın dışına çıkmıyor diye biliyorum, eğer öyle ise direk alın standrardına uygun bir ayak kullanın.
4 488815 Hectopat Katılım 7 Eylül 2021 Mesajlar 1.914 Çözümler 6 19 Mayıs 2022 #4 qWerTs06 dedi: Merhaba, elimde ViewSonic'in VX2458-C-mhd Curved 23.8 monitörü var. Bunu duvara montelemek istiyorum. Sizce nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Bence yapma monütörün ısısı duvardan geri dönerek ekrana vuracaktır sonrasında ekran sararması gibi sorunlarla karşılaşabilirsin en iyi ihtimalle.
qWerTs06 dedi: Merhaba, elimde ViewSonic'in VX2458-C-mhd Curved 23.8 monitörü var. Bunu duvara montelemek istiyorum. Sizce nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Bence yapma monütörün ısısı duvardan geri dönerek ekrana vuracaktır sonrasında ekran sararması gibi sorunlarla karşılaşabilirsin en iyi ihtimalle.
H HAYALET18100 Kilopat Katılım 22 Ekim 2017 Mesajlar 151 Çözümler 1 19 Mayıs 2022 #5 488815 dedi: Bence yapma monütörün ısısı duvardan geri dönerek ekrana vuracaktır sonrasında ekran sararması gibi sorunlarla karşılaşabilirsin en iyi ihtimalle. Genişletmek için tıkla... Duvara monteleyecek imkanı varsa zaten monitör şuanda duvarın önünde duruyordur. Vesa duvar montajı aparatı alabilirsin.
488815 dedi: Bence yapma monütörün ısısı duvardan geri dönerek ekrana vuracaktır sonrasında ekran sararması gibi sorunlarla karşılaşabilirsin en iyi ihtimalle. Genişletmek için tıkla... Duvara monteleyecek imkanı varsa zaten monitör şuanda duvarın önünde duruyordur. Vesa duvar montajı aparatı alabilirsin.
Y Yumurtaci Decapat Katılım 23 Eylül 2021 Mesajlar 264 Çözümler 2 Yer Hüdavenigar mahallesi Bursa/Osmangazi Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci/11. Sınıf 13 Haziran 2022 #6 HAYALET18100 dedi: Duvara monteleyecek imkanı varsa zaten monitör şu anda duvarın önünde duruyordur. VESA duvar montajı aparatı alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Aynen bundan bahsediyordum, VESA doğru, uyuyor mu emin değilim ama VESA'nın standart olması lazım.
HAYALET18100 dedi: Duvara monteleyecek imkanı varsa zaten monitör şu anda duvarın önünde duruyordur. VESA duvar montajı aparatı alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Aynen bundan bahsediyordum, VESA doğru, uyuyor mu emin değilim ama VESA'nın standart olması lazım.