Monitörü elden almak daha mı mantıklı?

Manco

Hectopat
Monitör alacağım ama internetten almak konusunda kararsızım. Daha önce internetten aldığım bir monitörün garanti sürecinde destek sağlanmamıştı. Acaba bu gibi durumlarda Vatan, Teknosa gibi fiziksel mağazalardan almak daha mı güvenli olur?

Ben Vatan'dan aldım çünkü açıp test yaptırabildiğim için. Ölü pixel testi yaptırıyorum en azından içim rahat alıyorum. Ancak tabii ki fiyat avantajın az. Diğer türlü şans biraz biri alıyor 3-4 kere ölü pixelli geliyor kimi değiştiriyor kimi 3 tane olabilir vs diyor. Size kalmış. Ancak ürünün daha sonraki garanti durumu fark etmez. Servis ile alakalı vatan karışmıyor yani.

Ben Teknosa da klavye aldım klavye G213 kronik sorunluymuş bilmiyordum ürünü servise Teknosa aracılığı ile yolladım arada S tuşu temassızlık yapıyordu. 28 gün sonra geri yollamışlar ve üstüne bana haber de vermediler ben mağazaya sorunca gelmiş dediler gittim sıvı teması diye yalan uydurmuş servis böyle bir şey olmadı yani. Teknosa biz karışmayız diyor. Yardımcı falan da olmadılar.

Monitörde dediğim gibi ürünü alırken en azından ölü pixel testi vs çalışıyor mu arızalı mı vs testi yapabilme şansın var. Daha sonraki süreç tamamen markanın servisinin yani.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı