Monitörü fişten çekmek zararlı mı?

Despiadado

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
I-7 10700F
16 GB Ram
GTX 1660 süper
Gigabyte B460M DS3H
Arkadaşlar monitörüm prizden dolayı saat başı gidip geliyor, ama hep fişe takılı. Piksellerin kalitesini düşürür mü, veya oyun oynarken (kaliteli oyunlarda RDR2, God of War vb.) Netliğe veya başka şeye etki eder mi?

Netliğe bir sıkıntı olmaz ama kablosunda yada prizden kaynaklı bir sorun olabilir. Buda genel olarak ilerleyen zamanlarda monitöre kalıcı zarar verebilir. Gerekli kontrolleri yapıp sıkıntı olan parçayı değiştirmeni öneririm.

Netliğe bir sıkıntı olmaz ama kablosunda yada prizden kaynaklı bir sorun olabilir. Buda genel olarak ilerleyen zamanlarda monitöre kalıcı zarar verebilir. Gerekli kontrolleri yapıp sıkıntı olan parçayı değiştirmeni öneririm.
Yani benim monitörüm 2560x1440, 144Hz, 27". Bunlara eyvallah ama demek istediğim ayarlara bakınca atıyorum 2k görüntü verir ama fiziken 1080p verir mi yani. Hani pikseller sırası gelince yanıyor ya, sırasını şaşmaz değil mi?

Yani benim monitörüm 2560x1440, 144Hz, 27". Bunlara eyvallah ama demek istediğim ayarlara bakınca atıyorum 2k görüntü verir ama fiziken 1080p verir mi yani. Hani pikseller sırası gelince yanıyor ya, sırasını şaşmaz değil mi?

Sanmıyorum öyle bir şey olacağını. Priz yada kablo kaynaklı bir problem olursa genel olarak monitöre zarar verir. Değil 2K, değil 1080p hiçbir şekilde görüntü alamazsın bu sefer. o yüzden dedim ya sorun olan parça neyse biran önce onu değiştir. Belki de prizinde bir sıkıntı vardır.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı