Monitörü kasaya bağlayınca bilgisayar resetlemeye başlıyor

reaver06lol

Decapat
Merhaba arkadaşlar, sorunu bayağıdır yaşıyorum servise de gönderdim, sorunu yok çalışıyor dediler. Gittim gerçekten çalışıyor orada ekrana da görüntü veriyor. Sorunum şu ki evde kasayı herhangi bir monitöre bağladığımda monitöre görüntü geliyor, bir süre sonra bilgisayar kendini yeniden başlatmaya başlıyor sürekli. Monitöre bağlamadığımda kasa sorunsuz çalışıyor hiç durmadan ama monitöre görüntü verince kapanıyor. Sorun nedir, prizde sorun olabilir mi? Ekran kartı çok mu akım çekiyor pek hakim değilim bu konuya. Ekran kartı GTX 1050 DVI-D çıkışını kullanıyorum. Priz de 8'li üstünde 4.500 A yazıyor. Şimdiden teşekkürler. Bilgisayar ayarlarından otomatik yeniden başlat kapalı bu arada.

Bir çok şey olabilir, buna benzer bendede sorun olmuştu ekranın hdmı nı takarken ekran kartını yuvasından oynatmışım kısadevre yapıp kendini sürekli yeniden başlatıyordu sende bir ekran kartını çıkarıp takmayı dene istersen.

Peki teşekkürler denerim tabii de orda çalışıp burda çalışmama sebebini hala çözemedim ben. Prizle ilgili birşeyler olabilir mi fikri olan yazarsa çok müteşekkir olurum.

Taktığın prizde topraklama falan yoksa başka prizde başka uzatma ile denermisin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…