servnnz Decapat Katılım 14 Haziran 2023 Mesajlar 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2025 #1 Tek seferliğine monitoru Dalin ile sildim ve tuvalet kağıdıyla iz bırakmayacak sekilde. Ekrana zarar verir mi?
Tek seferliğine monitoru Dalin ile sildim ve tuvalet kağıdıyla iz bırakmayacak sekilde. Ekrana zarar verir mi?
Poyraz Erd Femtopat Katılım 9 Temmuz 2025 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2025 #2 Alkol oranı yüksek olduğu için ekrandaki özel kaplamalara zarar verebilir en temizi ekran temizlemek için tasarlanan mendiller tabi bu zarar sürekli kullanımda tek seferden bir sorun çıkacağını sanmıyorum Son düzenleme: 9 Temmuz 2025
Alkol oranı yüksek olduğu için ekrandaki özel kaplamalara zarar verebilir en temizi ekran temizlemek için tasarlanan mendiller tabi bu zarar sürekli kullanımda tek seferden bir sorun çıkacağını sanmıyorum
Y yaboxo4824 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 1.261 Çözümler 4 9 Temmuz 2025 #3 Sorun olacağını sanmıyorum, sonrakilerde nemli bez tavsiye ederim. Termal macun silmekle ekran silmek aynı şey değil @Poyraz Erd
Sorun olacağını sanmıyorum, sonrakilerde nemli bez tavsiye ederim. Termal macun silmekle ekran silmek aynı şey değil @Poyraz Erd
ErenGl- Hectopat Katılım 21 Mayıs 2020 Mesajlar 156 Çözümler 1 9 Temmuz 2025 #4 A 101 de gözlük silme bezi satılıyor ben onunla siliyorum.
Poyraz Erd Femtopat Katılım 9 Temmuz 2025 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2025 #5 yaboxo4824 dedi: Sorun olacağını sanmıyorum, sonrakilerde nemli bez tavsiye ederim. Termal macun silmekle ekran silmek aynı şey değil @Poyraz Erd Genişletmek için tıkla... Evet bir an dalgınlıkla yazdım düzelttim ama pardon
yaboxo4824 dedi: Sorun olacağını sanmıyorum, sonrakilerde nemli bez tavsiye ederim. Termal macun silmekle ekran silmek aynı şey değil @Poyraz Erd Genişletmek için tıkla... Evet bir an dalgınlıkla yazdım düzelttim ama pardon