seckinerdinc Yoctopat Katılım 5 Temmuz 2023 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2023 #1 Monitörüm Laptopa bağlandığım zaman kesintisiz bir şekilde dalgalanma ve parazit oluyor , bir türlü sorunu çözemedim yardımcı olur musunuz? Ekran kartı GeForce RTX 3060 Laptop GPU Ekran 144 Hz e kadar destekliyor Dosya Ekleri VideoCapture_20230705-200101.jpg 120 KB · Görüntüleme: 58 VideoCapture_20230705-200106.jpg 114 KB · Görüntüleme: 37
Monitörüm Laptopa bağlandığım zaman kesintisiz bir şekilde dalgalanma ve parazit oluyor , bir türlü sorunu çözemedim yardımcı olur musunuz? Ekran kartı GeForce RTX 3060 Laptop GPU Ekran 144 Hz e kadar destekliyor
M memoshwastaken Hectopat Katılım 11 Temmuz 2021 Mesajlar 377 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2023 #2 seckinerdinc dedi: Monitörüm Laptopa bağlandığım zaman kesintisiz bir şekilde dalgalanma ve parazit oluyor , bir türlü sorunu çözemedim yardımcı olur musunuz? Ekran kartı GeForce RTX 3060 Laptop GPU Ekran 144 Hz e kadar destekliyor Genişletmek için tıkla... Kablonuz HDMI mı?
seckinerdinc dedi: Monitörüm Laptopa bağlandığım zaman kesintisiz bir şekilde dalgalanma ve parazit oluyor , bir türlü sorunu çözemedim yardımcı olur musunuz? Ekran kartı GeForce RTX 3060 Laptop GPU Ekran 144 Hz e kadar destekliyor Genişletmek için tıkla... Kablonuz HDMI mı?
Ellie Williams Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Eylül 2016 Mesajlar 12.165 Makaleler 35 Çözümler 332 5 Temmuz 2023 #3 Kablo sakat olabilir. Başka kabloyla denedin mi?
seckinerdinc Yoctopat Katılım 5 Temmuz 2023 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2023 #4 memoshwastaken dedi: Kablonuz HDMI mı? Genişletmek için tıkla... Evet HDMI Ellie Williams dedi: Kablo sakat olabilir. Başka kabloyla denedi Genişletmek için tıkla... Ellie Williams dedi: Kablo sakat olabilir. Başka kabloyla denedin mi? Genişletmek için tıkla... Yeni kablo aldım onla da aynı sıkıntıyı çekiyorum
memoshwastaken dedi: Kablonuz HDMI mı? Genişletmek için tıkla... Evet HDMI Ellie Williams dedi: Kablo sakat olabilir. Başka kabloyla denedi Genişletmek için tıkla... Ellie Williams dedi: Kablo sakat olabilir. Başka kabloyla denedin mi? Genişletmek için tıkla... Yeni kablo aldım onla da aynı sıkıntıyı çekiyorum