E Emre köstekçi Hectopat Katılım 26 Nisan 2014 Mesajlar 184 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2014 #1 Arkadaşlar benim 7 yıllık bir monitörüm halen bozulmadı. Ben bu Monitörü bozmak istiyorum ama evdekilerin benden şüphelenmemesi lazım yani kendi bozulmuş gibi olması lazım. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Mayıs 2014
Arkadaşlar benim 7 yıllık bir monitörüm halen bozulmadı. Ben bu Monitörü bozmak istiyorum ama evdekilerin benden şüphelenmemesi lazım yani kendi bozulmuş gibi olması lazım.
N Noicies Hectopat Katılım 30 Nisan 2014 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Beşiktaş'ın altyapısında futbolcu 1 Mayıs 2014 #2 Yumruk at.
JfWinks Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ocak 2014 Mesajlar 1.137 Makaleler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Mayıs 2014 #3 İçine su dök.
M Mertcan Başel Ziyaretçi 1 Mayıs 2014 #4 JfWinks dedi: İçine su dök. Genişletmek için tıkla... Sana katılıyorum. Monitörü açıp içine su döküp dikkatlice monitörü tekrar vidalarsan aorun olmaz. Monitörü bir açmaya çalışırsın ama açılmaz .
JfWinks dedi: İçine su dök. Genişletmek için tıkla... Sana katılıyorum. Monitörü açıp içine su döküp dikkatlice monitörü tekrar vidalarsan aorun olmaz. Monitörü bir açmaya çalışırsın ama açılmaz .
E Emre köstekçi Hectopat Katılım 26 Nisan 2014 Mesajlar 184 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2014 #5 İçine su dökersem yada yumruk atarsam benim yaptığımı anlamazlarmı?
AlphaOMG Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 29 Kasım 2013 Mesajlar 1.978 Makaleler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2014 #6 Elektrikli testereyle ortadan ikiye ayır. Kesinlikle evdekiler anlamayacaktır. Elektronik cihazların en büyük düşmanı sudur. Döktüğün andan itibaren çalışmayacaktır.
Elektrikli testereyle ortadan ikiye ayır. Kesinlikle evdekiler anlamayacaktır. Elektronik cihazların en büyük düşmanı sudur. Döktüğün andan itibaren çalışmayacaktır.
B Bora08 Ziyaretçi 1 Mayıs 2014 #7 Silinen üye dedi: İçine su dökersem yada yumruk atarsam benim yaptığımı anlamazlarmı? Genişletmek için tıkla... Bence anlar.İçinden bir kabloyu kessen olabilir belki.
Silinen üye dedi: İçine su dökersem yada yumruk atarsam benim yaptığımı anlamazlarmı? Genişletmek için tıkla... Bence anlar.İçinden bir kabloyu kessen olabilir belki.
qweqweee Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 5 Temmuz 2013 Mesajlar 2.694 Makaleler 4 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2014 #8 Kasaya giden kablonun ucunda ki tellerden bir tanesi kırabilirsin.
Connor Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 17 Şubat 2014 Mesajlar 1.877 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2014 #9 Monitörü aç içine 1 su bardağı su , 2 kaşık tuz. Mişşın kompleyt
S Serdar Korkmaz Ziyaretçi 1 Mayıs 2014 #10 Monitör'ünü bozarsan yenisini almayabilirler 7 senelikte olsa değerini bilmek gerekir.