Monitörü Philips ambiyans LED TV yapmak

EnesAKMAN1

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar monitörümü Philips Hue LED ambiyans ışıklı versiyonuna dönüştürmek istiyorum. Daha önce bir deneyimi olan ne lazım, ne yapmam lazım, nerede ne yapmamam gerektiğini söyleyebilir mi? Bu ambiyans aydınlatma oyunlarda veyahut film izlerken fenasal görsel zevke sokan bir şey gördüğün zaman direk yapmam gereken bu diyorsunuz lakin Hue model LED'lere bakınca TR fiyatlandırmalarından hoşnut olmuyorsunuz. Bunu ardinyo gibi şeylerle yapanlar var. Çok karmaşık bir şekilde olmadan nasıl bunu yapabilirim.
WS2812B ARGB

Anakartımın üstünde bulunan bu girişe takarsam ambiyans led efektini yapabilir miyim?

Dosya Ekleri

• 1718002373921.png
    236,9 KB · Görüntüleme: 55
Son düzenleme:
Linki var mı? Tv için olan kamera ile çalışıyor diye biliyorum. Monitör için olanın linki var mı?
Govee dreamview t1 olması lazım modelin, evet kamera ile çalışıyor ama kamerasız olsun dersen drm içeriklerini tv üzerinden okuyamıyor diye biliyorum bazı uygulamalarda. Kamera her içerikte çalışıyor.

Govee dreamview t1 olması lazım modelin, evet kamera ile çalışıyor ama kamerasız olsun dersen drm içeriklerini tv üzerinden okuyamıyor diye biliyorum bazı uygulamalarda. Kamera her içerikte çalışıyor.
Anladım. Monitör içinde sanırım kameralı çalışıyor. Öneri için teşekkür ederim ama sanırım bu ürün benlik değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…