HiCiv
Kilopat
İnsan 0 ürün almıyorsa böyle bir soru sormaz değil mi?İnsanlar sadece 0 ürün almıyor değil mi?
İnsan 0 ürün almıyorsa böyle bir soru sormaz değil mi?İnsanlar sadece 0 ürün almıyor değil mi?
Arkadaş monitörü almış zaten. Sadece hangi kabloyu kullanmalıyım diye soruyor. Ha doğru, 2. el ürünler artık ürün olmaktan çıkıyo'. Hepsi birer metan olup havaya karışıyor. İnan ki son cümlende ne demek istediğini anlamadım. Neyse uzatmanın bi' mantığı yok. İyi Sosyaller.İnsan 0 ürün almıyorsa böyle bir soru sormaz değil mi?
HDMI 2.0 ile FreeSync özelliğini kullanabilirsiniz. Elinde eski bir HDMI kablosu varsa, DP almanı öneririm.Valla 0 almadım arkadaşlar. 0 gibi 2.el aldım jelatinleri üstünde. Adam bir tek kablo vermem demişti ben de HDMI bende var zaten yiaa kafasındaydım. 850TL ye aldım şuan 0 ları 1050 TL civarı. İyi fiyata aldığımı düşünüyorum çünkü 3 ay önce almış faturası garantisi var jelatinleri çıkartılmamış. FreeSync diye bir şey varmış. Bunu HDMI ile kullanamam mı ?
Teşekkür ediyorum herkese ilginiz için. Yani HDMI'm 2.0 üstüyse DP almama gerek yok. HDMI kablosunun üzerinde yazar mı modeliHDMI 2.0 ile FreeSync özelliğini kullanabilirsiniz. Elinde eski bir HDMI kablosu varsa, DP almanı öneririm.
HDMI ile bu özellikleri kullanabilirsiniz fakat sizde ki HDMI eski model sanırım.https://www.amd.com/en/products/freesync-monitors Bu sitede böyle bir şey buldum. Monitörümün modelini seçtiğim zaman HDMI ile hem FreeSync hem de 144Hz alabildiğim yazıyor sanırım. Doğru mu anladım ? DP ye ihtiyacım yok mu acaba
Atılan ürün son derece kalitelidir. Ürünün daha kutusunu açarken "Premium" bir ürün aldığınızı hissediyorsunuz. Tavsiye ederim.Paugge Vesa Sertifikalı 2m Displayport 1.4 Kablo (ENTDP1420) Fiyatı
Paugge Vesa Sertifikalı 2m Displayport 1.4 Kablo (ENTDP1420) en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.