Monitörüm için hangi kabloyu almalıyım?

İnsan 0 ürün almıyorsa böyle bir soru sormaz değil mi?
Arkadaş monitörü almış zaten. Sadece hangi kabloyu kullanmalıyım diye soruyor. Ha doğru, 2. el ürünler artık ürün olmaktan çıkıyo'. Hepsi birer metan olup havaya karışıyor. İnan ki son cümlende ne demek istediğini anlamadım. Neyse uzatmanın bi' mantığı yok. İyi Sosyaller.

Valla 0 almadım arkadaşlar. 0 gibi 2.el aldım jelatinleri üstünde. Adam bir tek kablo vermem demişti ben de HDMI bende var zaten yiaa kafasındaydım. 850TL ye aldım şuan 0 ları 1050 TL civarı. İyi fiyata aldığımı düşünüyorum çünkü 3 ay önce almış faturası garantisi var jelatinleri çıkartılmamış. FreeSync diye bir şey varmış. Bunu HDMI ile kullanamam mı ?
Bu arada şuan elimde HDMI kablo var.

HDMI 2.0 ile FreeSync özelliğini kullanabilirsiniz. Elinde eski bir HDMI kablosu varsa, DP almanı öneririm.

https://www.amd.com/en/products/freesync-monitors Bu sitede böyle bir şey buldum. Monitörümün modelini seçtiğim zaman HDMI ile hem FreeSync hem de 144Hz alabildiğim yazıyor sanırım. Doğru mu anladım ? DP ye ihtiyacım yok mu acaba
HDMI 2.0 ile FreeSync özelliğini kullanabilirsiniz. Elinde eski bir HDMI kablosu varsa, DP almanı öneririm.
Teşekkür ediyorum herkese ilginiz için. Yani HDMI'm 2.0 üstüyse DP almama gerek yok. HDMI kablosunun üzerinde yazar mı modeli

HDMI kablomunun modelini nasıl öğrenebilirim ? Üzerine baktım fakat herhangi bir yazı yazmıyor. 2.0 üstü ise direk kullanıcam elimdekini, değil ise yeni sipariş etmek durumundayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…