Monitörüm Ps3 'ü Çalıştırır mı ? 1280*1024

Oguzhanßardak

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Arkadaşlar , tüplü televizyon var. Şuan onda oynuyorum eski oyunlarda öyle çokta "görüntü kötü" dedirtmiyordu. Beyond'da sıkıntı yok. Görüntü güzel. Genellikle 720p desteği olan oyunlar görüntüsü tatmin ediyor. 1080p desteği olanlar ise ekrandan taşıyor. Ve çok fazla bozulma oluyor ve bu durum son derece normal. Şimdi gelelim konuya "Samsung Sync Master713N " 1280*1024 monitörüm var.
www.vatanbilgisayar.com: SL-HVS12 HDMI TO VGA+AUDİO ÇEVİRİCİ - Vatan Bilgisayar bunu aldığımda monitörde çalışır dimi ? Hem kulaklıkta takması kolay. monitör ayarı nasıl olcak , mesela ben oyunları 1280*720 yapıp güzel görüntü alıyorum. Monitör desteklemesede görüntü ayarını 720p yapabilcekmiyim ? yoksa ps3 1280*1024 algılayacak mı ? Bu hafta oyunların son kısmını aldım. Arşivi tamamladım. Hafta içide GTA V alıyorum. Tüplü olduğu için birkaç oyunun jelatinini açtım oynadım. Gerçekten 576p diyorlar tüplü için ama Beyond hariç diğer tüm oyunlarda görüntü berbat.

Öyle hemen gerçiştirmeyelim bu video yüzünden aklım takıldı :
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…