Monitörümde Ghosting mi var?

Xerseus

Hectopat
Daha fazla  
Monitör
HP Omen 25i IPS 165hz
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Videodada gördüğünüz gibi yazılar ve nesnelerin arkasında silüetleri kalıyor ama 240 FPS ağır çekimde ve durdurunca belli oluyor bu ghosting mi veya normal bir şey mi?

TestUFO: Ghosting buradan bakabilirsiniz.

Attığın ufo testine göre var, nereden tedirgin olup test yapmaya karar verdin filmler falan mı titreme ghosting falan var yoksa oyublarda mı blurlaşma gibi?

Attığın ufo testine göre var, nereden tedirgin olup test yapmaya karar verdin filmler falan mı titreme ghosting falan var yoksa oyublarda mı blurlaşma gibi?

Hocam resim mi atayım yoksa Ultra ağır çekim video mu bana da bakıverir misiniz

Merak ettiğim için test ettim oyunlarda titreme var gibi ama FPS kaynaklı gibi çünkü FPS artınca geçiyor. Bu ciddi bir ghosting mi değişim yapmaya gerek var mı?

Ghosting donanımsal sorunlardanda olabilir ama ghostingin gemeli panelin kalitesizligi yenileme hızı ve gecikme hizini bağlı bir şey.
Boşver kullan.

Hocam resim mi atayım yoksa Ultra ağır çekim video mu bana da bakıverir misiniz
Telefondan resmini cek anlık olarak.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bakar mısınız

Teşekkürler Amazon'dan aldığım için değişim yapabilirim fakat beni rahatsız etmiyor.
Ghosting donanımsal sorunlardanda olabilir ama ghostingin gemeli panelin kalitesizligi yenileme hızı ve gecikme hizini bağlı bir şey.
Boşver kullan.

Telefondan resmini cek anlık olarak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…