Conficker Belasi Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Şubat 2014 Mesajlar 7.271 Çözümler 14 25 Ocak 2021 #11 Işığı kısarsan fazla değil ama IPS'in fıtratında var.
Triloji Megapat Katılım 10 Eylül 2015 Mesajlar 652 Makaleler 4 Yer Samsun 25 Ocak 2021 #12 Conficker Belasi dedi: Işığı kısarsan fazla değil ama IPS'in fıtratında var. Genişletmek için tıkla... VA panel hocam monitör.
Conficker Belasi dedi: Işığı kısarsan fazla değil ama IPS'in fıtratında var. Genişletmek için tıkla... VA panel hocam monitör.
Conficker Belasi Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Şubat 2014 Mesajlar 7.271 Çözümler 14 25 Ocak 2021 #13 Onun da kaderi.
Triloji Megapat Katılım 10 Eylül 2015 Mesajlar 652 Makaleler 4 Yer Samsun 25 Ocak 2021 #14 Conficker Belasi dedi: Onun da kaderi. Genişletmek için tıkla... Samsung yetkili servise vereyim mi yenisini versinler hocam garanti var Samsung satıcıdan aldım Hepsiburada üzerinden.
Conficker Belasi dedi: Onun da kaderi. Genişletmek için tıkla... Samsung yetkili servise vereyim mi yenisini versinler hocam garanti var Samsung satıcıdan aldım Hepsiburada üzerinden.
temmuzz Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2019 Mesajlar 5.652 Makaleler 2 Çözümler 12 25 Ocak 2021 #15 Triloji dedi: Samsung yetkili servise vereyim mi yenisini versinler hocam garanti var Samsung satıcıdan aldım Hepsiburada üzerinden. Genişletmek için tıkla... Ölü piksel olmadığı için bence bütün VA panellerde o kadar ışık sızması olacaktır. Kullanım esnasında bir sıkıntınız yoksa. Keyifle kullanın derim.
Triloji dedi: Samsung yetkili servise vereyim mi yenisini versinler hocam garanti var Samsung satıcıdan aldım Hepsiburada üzerinden. Genişletmek için tıkla... Ölü piksel olmadığı için bence bütün VA panellerde o kadar ışık sızması olacaktır. Kullanım esnasında bir sıkıntınız yoksa. Keyifle kullanın derim.
Triloji Megapat Katılım 10 Eylül 2015 Mesajlar 652 Makaleler 4 Yer Samsun 25 Ocak 2021 #16 temmuzz dedi: Ölü piksel olmadığı için bence bütün VA panellerde o kadar ışık sızması olacaktır. Kullanım esnasında bir sıkıntınız yoksa. Keyifle kullanın derim. Genişletmek için tıkla... Sıkıntım yok hocam fotoğrafdaki kadar abartılı yok ölü pikselimde yok rahatıma bakıyorum o zaman teşekkürler.
temmuzz dedi: Ölü piksel olmadığı için bence bütün VA panellerde o kadar ışık sızması olacaktır. Kullanım esnasında bir sıkıntınız yoksa. Keyifle kullanın derim. Genişletmek için tıkla... Sıkıntım yok hocam fotoğrafdaki kadar abartılı yok ölü pikselimde yok rahatıma bakıyorum o zaman teşekkürler.
Conficker Belasi Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Şubat 2014 Mesajlar 7.271 Çözümler 14 25 Ocak 2021 #17 Arıza değil ışığı kıs der servis güle güle kullan.
Triloji Megapat Katılım 10 Eylül 2015 Mesajlar 652 Makaleler 4 Yer Samsun 25 Ocak 2021 #18 Conficker Belasi dedi: Arıza değil ışığı kıs der servis güle güle kullan. Genişletmek için tıkla... Hocam parlaklığı 65 seviyesine getirdim şöyle deyim 100 le çok fark yok kamerada cidden abartı çıkmış, çok hafif 2 parmak kalınlığında var sağ ve alt köşelerde ben bunun normal olup olmadığını merak ediyorum hocam.
Conficker Belasi dedi: Arıza değil ışığı kıs der servis güle güle kullan. Genişletmek için tıkla... Hocam parlaklığı 65 seviyesine getirdim şöyle deyim 100 le çok fark yok kamerada cidden abartı çıkmış, çok hafif 2 parmak kalınlığında var sağ ve alt köşelerde ben bunun normal olup olmadığını merak ediyorum hocam.
Conficker Belasi Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Şubat 2014 Mesajlar 7.271 Çözümler 14 25 Ocak 2021 #19 Daha kıs 25 yap. En düşükte.
Triloji Megapat Katılım 10 Eylül 2015 Mesajlar 652 Makaleler 4 Yer Samsun 25 Ocak 2021 #20 Conficker Belasi dedi: Daha kıs 25 yap. En düşükte.Eki Görüntüle 852797 Genişletmek için tıkla... 25 de şu an üst taraflarda yok gibi ama kamera yapıyor birazda A20 kullanıyorum, bu kadar ışık sızması normal mi? Dosya Ekleri 20210125_231523_mfnr.jpg 57,3 KB · Görüntüleme: 48
Conficker Belasi dedi: Daha kıs 25 yap. En düşükte.Eki Görüntüle 852797 Genişletmek için tıkla... 25 de şu an üst taraflarda yok gibi ama kamera yapıyor birazda A20 kullanıyorum, bu kadar ışık sızması normal mi?