Monitörümde ölü piksel mi var?

Makaleler
20
Yeni aldığım monitörüme ölü piksel testi yaptım. Sadece şöyle bir nokta gördüm:

WhatsApp Image 2021-08-21 at 13.42.26 (1).jpeg

WhatsApp Image 2021-08-21 at 13.42.26.jpeg

Yakınlaştırdığımda bu şekilde görünüyor. Beyaz planda belli oluyor ancak yeşil ve mavi arka planda da belirgin hafif. Fotoğrafta çok yakınlaştırdım ve gördüğünüz üzere üzerinde hafif kırmızılık var ama siyah görünüyor. Bu ölü piksel midir yoksa sıkışmış piksel olma ihtimali var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:

Göründüğü üzere bu monitörü alanların çoğunda ölü pixel sorunu olmuş, iade edebilirseniz edip, ardından başka monitör alabilirsiniz. İade yapamıyorsanız bile kötü bir monitör değil gibi görünüyor, böyle de kullanılabilir. Monitörler hakkında daha bilgili birisi gelip söyleyebilir ise daha iyi olabilir

Göründüğü üzere bu monitörü alanların çoğunda ölü pixel sorunu olmuş, iade edebilirseniz edip, ardından başka monitör alabilirsiniz. İade yapamıyorsanız bile kötü bir monitör değil gibi görünüyor, böyle de kullanılabilir. Monitörler hakkında daha bilgili birisi gelip söyleyebilir ise daha iyi olabilir
Ortada olduğu için sayfayı aşağı doğru çektiğimde bariz görünüyor biraz ortada kalıyor çünkü. Bilemedim açıkçası rahatsız etti

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı