ouzdev Hectopat Katılım 28 Eylül 2015 Mesajlar 120 Makaleler 2 Yer Giresun Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Kasım 2020 #11 ibahas dedi: Telefonumun süper makro özelliği mevcut. O yüzden net gözüküyor. Biraz sert temizleme yaptıktan sonra sorun ortadan kalktı . Hepinize teşekkür ediyorum. Buraya sormasaydım büyük ihtimalle iade edecektim. Genişletmek için tıkla... Sorunun çözüldüğüne sevindim çok can sıkıcı şeyler bunlar çünkü
ibahas dedi: Telefonumun süper makro özelliği mevcut. O yüzden net gözüküyor. Biraz sert temizleme yaptıktan sonra sorun ortadan kalktı . Hepinize teşekkür ediyorum. Buraya sormasaydım büyük ihtimalle iade edecektim. Genişletmek için tıkla... Sorunun çözüldüğüne sevindim çok can sıkıcı şeyler bunlar çünkü
A aragornxx Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mayıs 2020 Mesajlar 1.245 14 Kasım 2020 #12 Böyle bir ölü pixel olamaz bence. Zaten konu sahibi temizleyince geçmiş. Pixeller kare karedir. Ama gördügümüz kirler ülke haritası gibi kareden bagımsız her yere yayılmışlar.
Böyle bir ölü pixel olamaz bence. Zaten konu sahibi temizleyince geçmiş. Pixeller kare karedir. Ama gördügümüz kirler ülke haritası gibi kareden bagımsız her yere yayılmışlar.