Monitörümün sağ tarafı siyah

ahm3tia

Hectopat
Merhaba, benim bir monitörüm var. 2012 ya da 2013'de almıştık sanırım.

Samsung SyncMaster940n beyaz model.

Ama sağ tarafı siyah gözüküyor. Ölü piksel değil denedim.

Sizce çözebilir miyim? Çözemesem de ne yapabilirim?

Dosya Ekleri

• 20210725_201750.jpg
    20210725_201750.jpg
    73,8 KB · Görüntüleme: 82
Merhaba, monitör bir yumruk, kafa girişimi veya başka bir şekilde darbe aldı mı? Monitörü temizlemek isterken ıslak bez veya fısfıs kullandın mı? Yoksa bu sorun birden mi gerçekleşti?

Merhaba, monitör bir yumruk, kafa girişimi veya başka bir şekilde darbe aldı mı? Monitörü temizlemek isterken ıslak bez veya fısfıs kullandın mı? Yoksa bu sorun birden mi gerçekleşti?
Yok sinirlenip eşyalarıma zarar veren biri değilim ben. Her hangi bir ıslak bir şeyle de silmedim o kırık izi de değil. Üstüne bastırınca boya gibi yayılıyor nedenini bilmiyorum.

Yok sinirlenip eşyalarıma zarar veren biri değilim ben. Herhangi bir ıslak bir şeyle de silmedim o kırık izi de değil. Üstüne bastırınca boya gibi yayılıyor nedenini bilmiyorum.

Bunlar değilse ekran kartınızdan kaynaklanıyor olabilir mi? Yakın bir arkadaşımda da aynı sorun söz konusuydu. Servis düşünülebilir mi?

Not: Servisten önce biraz daha kaynak araştırması yapmanızı öneririm.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı