SynSheen Hectopat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 1.431 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2021 #1 Öncelikle merhaba, 32 inc monitörüm mevcut sol tarafın %30 gibi bir ölçüde kırıldı. Monitörümün yanlarını nasıl etkisiz hala getirebilirim?
Öncelikle merhaba, 32 inc monitörüm mevcut sol tarafın %30 gibi bir ölçüde kırıldı. Monitörümün yanlarını nasıl etkisiz hala getirebilirim?
BayGörkem Hectopat Katılım 28 Mart 2021 Mesajlar 1.630 Çözümler 2 Yer İstanbul 20 Haziran 2021 #2 Görüntü ayarlarından çözünürlüğünü düşürebilirsin.
SynSheen Hectopat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 1.431 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2021 #3 BayGörkem dedi: Görüntü ayarlarından çözünürlüğünü düşürebilirsin. Genişletmek için tıkla... Öyle yaptığımda yine tam olarak kaplıyor. Yarın bayağı uğraşacağım nvidia ekran kartım gelince. Kesin çözüm var mıdır diye açtım konuyu
BayGörkem dedi: Görüntü ayarlarından çözünürlüğünü düşürebilirsin. Genişletmek için tıkla... Öyle yaptığımda yine tam olarak kaplıyor. Yarın bayağı uğraşacağım nvidia ekran kartım gelince. Kesin çözüm var mıdır diye açtım konuyu
Jiw Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Kasım 2019 Mesajlar 1.066 Makaleler 1 Çözümler 5 21 Haziran 2021 #4 Nvidia kontrol panelinden "Masaüstü boyutunu ve konumunu ayarla" kısmına girip "Ölçeklendirme" modundan herhangi bir seçeneği seçip "Uygula" deyin. Hangi mod olduğunu unuttum, içlerinden biri istediğinizi karşılayacaktır.
Nvidia kontrol panelinden "Masaüstü boyutunu ve konumunu ayarla" kısmına girip "Ölçeklendirme" modundan herhangi bir seçeneği seçip "Uygula" deyin. Hangi mod olduğunu unuttum, içlerinden biri istediğinizi karşılayacaktır.