Arkadaşlar önceden selam bilgisayarım dizüstü ve ekranda alt kısmında dümdüz şekilde ölü pixel var. Siteye daha yeni kaydoldum ve nasıl fotoğraf konuçağını bilmiyorum öğretirseniz fotoğrafını atabilim. Ama fotoğrafta ölü pixeller çıkmıyor. Not: Nasıl atılacağını buldum.
Normalde burada dümdüz pixel var bilmem anlatabildimmi
Herhalde attım görsel yükleye basıl tam ekran yapıp attım. @mehmetbirinci Hocam Windows `u daha birkaç hafta önce usb siz format attım ama hala var ve yaptığımda hala vardı bence sıkıntı monitörde
Herhalde attım görsel yükleye basıl tam ekran yapıp attım. @mehmetbirinci hocam Windows'u daha birkaç hafta önce USB'siz format attım ama hala var ve yaptığımda hala vardı bence sıkıntı monitörde.
Hocam peki BIOS'a nasıl geçildiğini bilmiyorum ve hayatımda daha önce girmedim girdikten sonra ne yapmam lazım. Ve girince bilgisayarıma bir şey olur mu?
Hocam peki BIOS'a nasıl geçildiğini bilmiyorum ve hayatımda daha önce girmedim girdikten sonra ne yapmam lazım. Ve girince bilgisayarıma bir şey olur mu?