Carti Hectopat Katılım 7 Aralık 2019 Mesajlar 162 Çözümler 1 17 Ekim 2024 #1 Arkadaşlar yeni monitör aldim bu arka kısmı icin vida cikmadi bunu nasıl bağlayacağım. Dosya Ekleri IMG_20241017_162434.jpg 97,4 KB · Görüntüleme: 63 IMG_20241017_162441.jpg 104,4 KB · Görüntüleme: 49
MUHSİN YUSUF Decapat Katılım 5 Aralık 2022 Mesajlar 186 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ekim 2024 #2 Vida çıkması lazım monitörü o parçaya vidala.
Carti Hectopat Katılım 7 Aralık 2019 Mesajlar 162 Çözümler 1 17 Ekim 2024 #3 MUHSİN YUSUF dedi: Vida çıkması lazım monitörü o parçaya vidala. Genişletmek için tıkla... Küçük kuzenim kutuyu açmıs vida cikmadi dedi alt kismina takilabilir mi?
MUHSİN YUSUF dedi: Vida çıkması lazım monitörü o parçaya vidala. Genişletmek için tıkla... Küçük kuzenim kutuyu açmıs vida cikmadi dedi alt kismina takilabilir mi?
MUHSİN YUSUF Decapat Katılım 5 Aralık 2022 Mesajlar 186 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ekim 2024 #4 Sanmıyorum o deliklere vidalaman lazım vida çıkması lazım olmadı internetten markasına bir bak var mı piyasada vida ona uyacak.
Sanmıyorum o deliklere vidalaman lazım vida çıkması lazım olmadı internetten markasına bir bak var mı piyasada vida ona uyacak.
Ruter Megapat Zamanın Tanığı Zamanın Tanığı Katılım 12 Mart 2016 Mesajlar 3.174 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ekim 2024 #5 Carti dedi: Arkadaşlar yeni monitör aldim bu arka kısmı icin vida cikmadi bunu nasıl bağlayacağım. Genişletmek için tıkla... Vidalanacak bir şey yok ki. Oradaki tuş gibi zımbırtıya basılı tutarak klipse geçmesini sağlayın.
Carti dedi: Arkadaşlar yeni monitör aldim bu arka kısmı icin vida cikmadi bunu nasıl bağlayacağım. Genişletmek için tıkla... Vidalanacak bir şey yok ki. Oradaki tuş gibi zımbırtıya basılı tutarak klipse geçmesini sağlayın.
MUHSİN YUSUF Decapat Katılım 5 Aralık 2022 Mesajlar 186 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ekim 2024 #6 Ruter dedi: Vidalanacak bir şey yok ki. Oradaki tuş gibi zımbırtıya basılı tutarak klipse geçmesini sağlayın. Genişletmek için tıkla... O uç kısmının o klips kısmına sığacağını sanmıyorum başka bir aparat için olabilir o kısım.
Ruter dedi: Vidalanacak bir şey yok ki. Oradaki tuş gibi zımbırtıya basılı tutarak klipse geçmesini sağlayın. Genişletmek için tıkla... O uç kısmının o klips kısmına sığacağını sanmıyorum başka bir aparat için olabilir o kısım.
E EBT11 Decipat Katılım 18 Mart 2024 Mesajlar 966 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ekim 2024 #7 Carti dedi: Arkadaşlar yeni monitör aldim bu arka kısmı icin vida cikmadi bunu nasıl bağlayacağım. Genişletmek için tıkla... Modeli nedir ? Altta ki mandallı kısma sürülüp kitlenmeli yapıyorlar genelde monitörleri. O delikler duvara monte edilen kol gibi zımbırtıları vidalamak içindir muhtemelen.
Carti dedi: Arkadaşlar yeni monitör aldim bu arka kısmı icin vida cikmadi bunu nasıl bağlayacağım. Genişletmek için tıkla... Modeli nedir ? Altta ki mandallı kısma sürülüp kitlenmeli yapıyorlar genelde monitörleri. O delikler duvara monte edilen kol gibi zımbırtıları vidalamak içindir muhtemelen.
Carti Hectopat Katılım 7 Aralık 2019 Mesajlar 162 Çözümler 1 17 Ekim 2024 #8 EBT11 dedi: Modeli nedir ? Altta ki mandallı kısma sürülüp kitlenmeli yapıyorlar genelde monitörleri. O delikler duvara monte edilen kol gibi zımbırtıları vidalamak içindir muhtemelen. Genişletmek için tıkla... Dexim h27ogs
EBT11 dedi: Modeli nedir ? Altta ki mandallı kısma sürülüp kitlenmeli yapıyorlar genelde monitörleri. O delikler duvara monte edilen kol gibi zımbırtıları vidalamak içindir muhtemelen. Genişletmek için tıkla... Dexim h27ogs
MUHSİN YUSUF Decapat Katılım 5 Aralık 2022 Mesajlar 186 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ekim 2024 #9 YouTube'da hiç kutu açılış videosu falan yok mu kutu içeriğini görebilirsin.
Carti Hectopat Katılım 7 Aralık 2019 Mesajlar 162 Çözümler 1 17 Ekim 2024 #10 Ruter dedi: Vidalanacak bir şey yok ki. Oradaki tuş gibi zımbırtıya basılı tutarak klipse geçmesini sağlayın. Genişletmek için tıkla... Bende onu dusundum ama nasil geciricem ki klips ile baglanacak parca yok
Ruter dedi: Vidalanacak bir şey yok ki. Oradaki tuş gibi zımbırtıya basılı tutarak klipse geçmesini sağlayın. Genişletmek için tıkla... Bende onu dusundum ama nasil geciricem ki klips ile baglanacak parca yok