Ceza aldığım için yazamadım arkadaşlar kusura bakmayın. Eskiden tüplü monitörlere takılan saydam filtreler vardı onun gibi bir şey arıyorum aslında ama bu da iş görür sanırım. Alıp bir denemek lazım...Piyasada dinlendirici gözlükler bulunuyor. Alabilirsin bence. Bilgisayar Gözlüğü Ekran Televizyon Telefon Anti Radyasyon Dinlendirici Gözlük GittiGidiyor'da 350494131
Maalesef resmi kurum olduğu için pek sallayan olmuyor...Şirketinizin IT ekibine bu durumu bildirin, geri dönüş olmazsa ise bölümünüzün yetkili kişisine sizin adınıza yeni bir monitor talebi yapması hakkında rica da bulunun.
Göz ve baş ağrısının sebebi, fleckerden ötürüdür. Flecker Free teknolojisi içeren bir monitör alabilirsiniz.Arkadaşlar iş yerindeki bilgisayarın monitörü gözümü çok yoruyor ve baş ağrısı yapıyor. Yoğunluktan dolayı dinlendirmeye pek vakit olmuyor ışığı kıstığım zaman da görme güçlüğü yaşıyorum Önerebileceğiniz bir ekran filtresi var mıdır?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.