Monitörün Başı Ağrıtması

Mithril5

Megapat
Arkadaşlar iş yerindeki bilgisayarın monitörü gözümü çok yoruyor ve baş ağrısı yapıyor. Yoğunluktan dolayı dinlendirmeye pek vakit olmuyor ışığı kıstığım zaman da görme güçlüğü yaşıyorum Önerebileceğiniz bir ekran filtresi var mıdır?

Aslında ekranın TFT panel olma ihtimali yüksek. IPS ve AH-IPS ve türevi panellerin başı ağrıtma olasılığı daha düşük.

Şirketinizin IT ekibine bu durumu bildirin, geri dönüş olmazsa ise bölümünüzün yetkili kişisine sizin adınıza yeni bir monitor talebi yapması hakkında rica da bulunun.

Ceza aldığım için yazamadım arkadaşlar kusura bakmayın. Eskiden tüplü monitörlere takılan saydam filtreler vardı onun gibi bir şey arıyorum aslında ama bu da iş görür sanırım. Alıp bir denemek lazım...
Şirketinizin IT ekibine bu durumu bildirin, geri dönüş olmazsa ise bölümünüzün yetkili kişisine sizin adınıza yeni bir monitor talebi yapması hakkında rica da bulunun.
Maalesef resmi kurum olduğu için pek sallayan olmuyor... :(

Arkadaşlar iş yerindeki bilgisayarın monitörü gözümü çok yoruyor ve baş ağrısı yapıyor. Yoğunluktan dolayı dinlendirmeye pek vakit olmuyor ışığı kıstığım zaman da görme güçlüğü yaşıyorum Önerebileceğiniz bir ekran filtresi var mıdır?
Göz ve baş ağrısının sebebi, fleckerden ötürüdür. Flecker Free teknolojisi içeren bir monitör alabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı