emin38 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 1.137 20 Ekim 2020 #1 Monitörden mi ekran kartındanmı anlayamadım bir el atarsanız sevinirim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Monitörden mi ekran kartındanmı anlayamadım bir el atarsanız sevinirim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
SSVinvo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Şubat 2018 Mesajlar 1.977 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ekim 2020 #2 Teknoloji donanımı işi deneme yanılmadır. Farklı bir monitörle kasayı çalıştır, ya da farklı bir ekran kartı bağlayıp dene ikisinden biri olduğu muhakkak çıkar.
Teknoloji donanımı işi deneme yanılmadır. Farklı bir monitörle kasayı çalıştır, ya da farklı bir ekran kartı bağlayıp dene ikisinden biri olduğu muhakkak çıkar.
Xeon X3470 Femtopat Katılım 7 Ekim 2020 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ekim 2020 #3 Kabloyla alakalıda olabilir.
emin38 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 1.137 20 Ekim 2020 #4 İşte sıkıntı orada ekran kartı yok. Monitöru de yarın Acer EK220QABI alacağım.
6 647624518 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ağustos 2019 Mesajlar 2.241 Makaleler 8 Çözümler 13 20 Ekim 2020 #5 HDMI ile bağlantı yapıyorsanız genellikle kötü kablolarda bu sorunu yaşarsınız. Farklı kablolar ile denediniz mi?
HDMI ile bağlantı yapıyorsanız genellikle kötü kablolarda bu sorunu yaşarsınız. Farklı kablolar ile denediniz mi?
emin38 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 1.137 20 Ekim 2020 #6 647624518 dedi: HDMI ile bağlantı yapıyorsanız genellikle kötü kablolarda bu sorunu yaşarsınız. Farklı kablolar ile denediniz mi? Genişletmek için tıkla... VGA kullanıyordum yeni ekranında HDMI kullanacağım belki düzelir.
647624518 dedi: HDMI ile bağlantı yapıyorsanız genellikle kötü kablolarda bu sorunu yaşarsınız. Farklı kablolar ile denediniz mi? Genişletmek için tıkla... VGA kullanıyordum yeni ekranında HDMI kullanacağım belki düzelir.
6 647624518 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ağustos 2019 Mesajlar 2.241 Makaleler 8 Çözümler 13 20 Ekim 2020 #7 emin38 dedi: VGA kullanıyordum yeni ekranında HDMI kullanacağım belki düzelir. Genişletmek için tıkla... Bu arada, bu sorun bir tek HDMI için geçerli değil, herhangi kötü kabloda bu sıkıntıyı yaşayabilirsiniz
emin38 dedi: VGA kullanıyordum yeni ekranında HDMI kullanacağım belki düzelir. Genişletmek için tıkla... Bu arada, bu sorun bir tek HDMI için geçerli değil, herhangi kötü kabloda bu sıkıntıyı yaşayabilirsiniz