Xxsamet Hectopat Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 62 24 Ocak 2022 #1 Durduk yere monitörüm 4 kenardan daraldı ne yapabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 24 Ocak 2022
armas Gigapat Çözüme Giden Yol Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 9.384 Çözümler 369 24 Ocak 2022 #2 Monitörünüzdeki tuşlardan oto ayarlamayı deneyin.
JenLedger Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Aralık 2013 Mesajlar 1.896 Makaleler 1 Çözümler 14 Yer C:/Program Files/Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Satış Yöneticisi 24 Ocak 2022 #3 Monitörünüz nedir? Üzerindeki tuşlardan ayarlama yapın. Olmazsa eğer, sistem Intel ise Intel Graphics üzerinden görüntü ayarlaması yapabilirsiniz.
Monitörünüz nedir? Üzerindeki tuşlardan ayarlama yapın. Olmazsa eğer, sistem Intel ise Intel Graphics üzerinden görüntü ayarlaması yapabilirsiniz.
Xxsamet Hectopat Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 62 24 Ocak 2022 #4 JenLedger dedi: Monitörünüz nedir? Üzerindeki tuşlardan ayarlama yapın. Olmazsa eğer, sistem Intel ise Intel Graphics üzerinden görüntü ayarlaması yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Tuşlardan olmadı sistemim intel bi deniycem
JenLedger dedi: Monitörünüz nedir? Üzerindeki tuşlardan ayarlama yapın. Olmazsa eğer, sistem Intel ise Intel Graphics üzerinden görüntü ayarlaması yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Tuşlardan olmadı sistemim intel bi deniycem
JenLedger Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Aralık 2013 Mesajlar 1.896 Makaleler 1 Çözümler 14 Yer C:/Program Files/Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Satış Yöneticisi 24 Ocak 2022 #5 Monitörün çözünürlüğünden daha alt bir çözünürlük mü kullanıyorsunuz?
K Kızılsakal34 Hectopat Katılım 13 Ağustos 2019 Mesajlar 578 Çözümler 5 24 Ocak 2022 #6 Bilgisayar açılırkende dar mı ?
Xxsamet Hectopat Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 62 24 Ocak 2022 #7 Kızılsakal34 dedi: Bilgisayar açılırkende dar mı ? Genişletmek için tıkla... Hayır açıldıktan sonra
K Kızılsakal34 Hectopat Katılım 13 Ağustos 2019 Mesajlar 578 Çözümler 5 25 Ocak 2022 #8 OS ile ilgili o zaman. Ekran kartı ayarlarına bakın, ayarları yapabiliyosanız defaulta çekin. Oda olmadu sil/kur yapın muhtemelen düzelir
OS ile ilgili o zaman. Ekran kartı ayarlarına bakın, ayarları yapabiliyosanız defaulta çekin. Oda olmadu sil/kur yapın muhtemelen düzelir
Xxsamet Hectopat Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 62 25 Ocak 2022 #9 Kızılsakal34 dedi: OS ile ilgili o zaman. Ekran kartı ayarlarına bakın, ayarları yapabiliyosanız defaulta çekin. Oda olmadu sil/kur yapın muhtemelen düzelir Genişletmek için tıkla... Ekran kartı driverini güncellemiştim ondan olabilirmi acaba
Kızılsakal34 dedi: OS ile ilgili o zaman. Ekran kartı ayarlarına bakın, ayarları yapabiliyosanız defaulta çekin. Oda olmadu sil/kur yapın muhtemelen düzelir Genişletmek için tıkla... Ekran kartı driverini güncellemiştim ondan olabilirmi acaba
K Kızılsakal34 Hectopat Katılım 13 Ağustos 2019 Mesajlar 578 Çözümler 5 25 Ocak 2022 #10 Xxsamet dedi: Ekran kartı driverini güncellemiştim ondan olabilirmi acaba Genişletmek için tıkla... Olabilir ayarlarına bi göz at derim
Xxsamet dedi: Ekran kartı driverini güncellemiştim ondan olabilirmi acaba Genişletmek için tıkla... Olabilir ayarlarına bi göz at derim