Monitörün ekrani kırıldı

Onarım yapmazlar mı?

Onarım olsa bile ya inanılmaz bir para alacaklardır belki monitoru aldığın paradanda pahalı ve nasıl olacagıda belli olmaz tamir yerine bu gibi panel hasarlarında en iyisi yenisini almak.

Hocam bende sinirden telefonu parkeye vurarak parçalamıştım babama sattım iyi fiyata dedim.

Ben klayveye vuruyorum, Allah'tan sağlam klavye bir şey olmuyor. Tavsiyem bir dahakine klavyeye vurman olacaktır. O siniri boşaltman lazım sonuçta. Monitörle ilgili de şunu söyleyeyim: Çok saçma fiyat verebiliyorlar o fiyata monitör aliyosun zaten. Fiyat aldıktan sonra ona göre yaptırın veya monitör alın.

Geçmiş olsun, bizim yapabileceğimiz bir şey yok gsrantisi varsa ekran değişimi yapılabilir ailene söylersen doğru söylememn lazım gibi.

Ayağım masaya takıldı monitör düştü klavyenin köşesi kırdı de. Arkadaşım böyle inandırmıştı babasını.

Bunu tamir edene kadar aynı paraya sıfırı alınır hocam.

Garantisi falan var ya oda mı kurtarmaz benim verdiğim zarar ama hiç mi sans yok.

Garantisi falan var ya oda mı kurtarmaz benim verdiğim zarar ama hiç mi sans yok.

Yok. Sanmıyorum anca devre arızası olursa garanti karşılar. Kasko vs yoksa olmaz hocam.

Umarım bir daha yapmazsın. Bende tüm ekipmanları parçaladım şimdi 700 liraya ekipman arıyorum

Garanti kapsamına girmez. Servise gönderip fiyat sordurayım dersen kargo gitti geldi parası herhalde en az 1000 TL ödersin. Yüksek ihtimalle de panel değişimine monitör ücreti kadar maliyet çıkarırlar. Yani monitör 10 bin lira ise senin servise gönderdin aldın maliyeti 11k olur. Direkt monitör alman daha mantıklı gibi ama dediğim gibi servislerin sağı solu belli olmuyor daha düşük fiyat da verebilirler, senin alman gereken bir risk. Sen karar vereceksin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…