Monitörün ekranına sert baskı uygulanırsa sorun olur mu?

732017

Decipat
Arkadaşlar babamla kavga ettik. Monitörü aldı attı. Klavyemin biraz yukarıda durmasını sağlayan çentik var ya hani o ayaklık, onun üstüne geldi. Sabit durdu 2 dakika falan. Şu anlık bir şey yok. Zarar gelmiş midir ekrana? Bu arada monitörüm twisted minds 24 inç 100 Hz. Veya sonradan bir zararı olur mu? Yarın falan ekran gelmeme gibi sorunla karşılaşır mıyım?

Ekranda kırık çıkık yoksa bir sorun olmayacağını düşünüyorum düşmesine dayandıysa tabii.

Abi ekranda kırık falan yoksa sıkıntı yoktur geçmiş olsun. Denediniz mi bir cihaza bağlayıp görüntü aldınız mı sıkıntısız şekilde

Ekranda kırık çıkık yoksa bir sorun olmayacağını düşünüyorum düşmesine dayandıysa tabii.
Hocam yarın veya başka bir gün ekran gelmeme gibi bir sorunu olur mu?

Abi ekranda kırık falan yoksa sıkıntı yoktur geçmiş olsun. Denediniz mi bir cihaza bağlayıp görüntü aldınız mı sıkıntısız şekilde
Bilgisayardayım şuan. Sıkıntı yok gibi ama mesela siyah ekranda köşeler biraz daha beyaz renk gibime geliyor. Psikolojik midir?

Baskı uygulanırken olmadıysa sonradan bir şey olacağını sanmıyorum. Sorun yaşanırsa veya ileride değişme zamanı gelince monitör için öneriyi biz verelim. Paranızın hakkını verecek güzel bir ürün alın.

İnan şuan Rampage monitörü olsa kırılmıştı. Twisted Minds'ın ekranı iyi çıktı diyebilirim. Ama ileriki günlerde sıkıntı çıkar mı bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…