Monitörün ekranında bozulmalar oluştu

Scheriff

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Gigabyte RTX 3050, Ryzen5 1600AF, 16 GB x 2 3000Mhz

Ekran böyle oldu ve ne yaparsam yapayım duzeltemedim, ekran kartını güncelledim düzelmedi, BIOS'u tak çıkar yaptım olmadı, sorun ne olabilir?

%90 ekran kartında problem. %10 monitör. Ekran kartını çıkar, işlemcin destekliyor ise görüntüyü öyle almayı dene. Şansın yok ise bir arkadaşın ekran kartı getirsin. Son çare bilgisayarcı da denemek.

T
Çok Nadirde olsa Ramlerden kaynaklıda olabiliyor pixelleşme ama bu tarzını hiç görmedim

Evet haklısın her parçadan olma şansı var ama sanmıyorum. Dediğim gibidir yüksek ihtimalle.
bende ilk bakışta mönitör + ekran kartından şüphelendim mönitörü baska bir kasada deneme şansın varsa o %10 ihtimali bi elemeni tavsiye edebilirim.

İşlemci de dahili gpuyu yok maalesef, sorun büyük ihtimalle karttan kaynaklanıyor şok tak işi yaparken hafif dokundum açtığımda böyleydi.
bende ilk bakışta mönitör + ekran kartından şüphelendim mönitörü baska bir kasada deneme şansın varsa o %10 ihtimali bi elemeni tavsiye edebilirim.
Ramleri denedim ve olmadı maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…