Monitörün görüntüsü bozuldu

340407

Hectopat
Sabah işe giderken bir sorunu yoktu. Geldiğimde çalıştırdım böyle oldu kapatıp açmayı denedim bilgisaray çalışmıyor artık.

Dosya Ekleri

• IMG_20221109_212804.jpg
    613,4 KB · Görüntüleme: 70
Son düzenleyen: Moderatör:
Kullandığınız VGA, HDMI veya DP kablosundan kaynaklı olabilir. Çıkarıp takmayı veya değiştirmeyi deneyebilirsiniz. Monitörün kendisinden kaynaklı olabilir veya ekran kartından dolayı olabilir. Bir ihtimal RAM'den kaynaklı olabilir.

Bilgisiyarınız kaç yılık ?
Hocam Ekran kartında bir sıkıntı olabilir,ramlerde olabilir,veya vga hdmı kalosunda sıkıntı olabilir,Yada PC nizi bi televizyona veya bi başka monitöre baglayın bakalım sorun pc mi monitörmü ?

Şahsen RAM'lerde olduğunu düşünüyorum, hattaha zamanında sistem çalışırken RAM'ler çıkarılırsa ne olur tarzında bir video çekilmişti onda da aynı şekilde olmuştu.

Şahsen RAM'lerde olduğunu düşünüyorum, hattaha zamanında sistem çalışırken RAM'ler çıkarılırsa ne olur tarzında bir video çekilmişti onda da aynı şekilde olmuştu.

Sen de benim kafamdansın. Bende bir gün PC açıkken RAM sökülürse ne olur diye bir video izledim aynısı olmuştu.

Anakartta onboard görüntü çıkışı varsa monitörü ona bağlamayı deneyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…