Neden böyle bir şey yapıyorsunuz?Bilgisayarımı kullanmadığım zamanlarda kapatmıyorum ancak monitörün güç kablosunu çekiyorum. Bu işlemin monitöre zararı olur mu?
Ufak bir işim olunca kalkmak zorunda kalıyorum o sırada başkaları kurcalamasin diye direkt kabloyu çıkartıyorum.Neden böyle bir şey yapıyorsunuz?
Slot yalama olabilir. Ekranın tuşundan kapatın gitsin. Veya bilgisayara şifre koyup uyku moduna da alabilirsiniz.Ufak bir işim olunca kalkmak zorunda kalıyorum o sırada başkaları kurcalamasin diye direkt kabloyu çıkartıyorum.
Tuş olduğunu biliyorum dostum başkaları kurcalamasin diye kabloyu direkt ayiriyordum. Ancak zararı varmış şifre koyacağım sanırım. Teşekkürler yinede.Tuş var. Şifre koyabilirsin. Ayrıca özel dosyaların için şifreleme yapabilirsin
Ben de işim bittiğinde monitör ve kasanın bağlı olduğu 6'lı prizi çıkarıyorum. Herhangi bir zararı yok. Neden yapıyorsun diyen arkadaşlara da, Türkiye'de elektriğin %5'i, kullanılmayan ancak prize takılı bırakılan elektronik aletler tarafından kullanılıyor. Eğer doğaya katkıda bulunmak istiyorsanız önce bununla başlayın.Bilgisayarımı kullanmadığım zamanlarda kapatmıyorum ancak monitörün güç kablosunu çekiyorum. Bu işlemin monitöre zararı olur mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.