R reaw3N Decapat Katılım 10 Mayıs 2023 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2023 #11 ProximusTwo dedi: Olması gereken bu. Ayrıca ben 1.4 için cevap verdim. Laptop'unuzun ve monitörünüzün 1.4 desteklediğini söylemişsiniz. 1.4 HDMI bir kabloyla deneyin. Ekran kartı sürücüsünü güncellemeniz önerimdir Genişletmek için tıkla... Ekran kartı sürücülerim de dahil tüm aygıt sürücülerimi güncelledim. 2.0 bi kablo ile maksimum hz yi alabilmem gerekmiyor mu, yoksa 1.4 almam şart mı
ProximusTwo dedi: Olması gereken bu. Ayrıca ben 1.4 için cevap verdim. Laptop'unuzun ve monitörünüzün 1.4 desteklediğini söylemişsiniz. 1.4 HDMI bir kabloyla deneyin. Ekran kartı sürücüsünü güncellemeniz önerimdir Genişletmek için tıkla... Ekran kartı sürücülerim de dahil tüm aygıt sürücülerimi güncelledim. 2.0 bi kablo ile maksimum hz yi alabilmem gerekmiyor mu, yoksa 1.4 almam şart mı
ProximusTwo Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Temmuz 2022 Mesajlar 13.561 Makaleler 13 Çözümler 93 10 Mayıs 2023 #12 reaw3N dedi: Ekran kartı sürücülerim de dahil tüm aygıt sürücülerimi güncelledim. 2.0 bi kablo ile maksimum hz yi alabilmem gerekmiyor mu, yoksa 1.4 almam şart mı Genişletmek için tıkla... Aygıt yöneticisinden güncellediğinizi söylemeyin bana. 2.0 ile alamıyorsanız 1.4 ile deneyin. Kablolar pek pahalı değil zaten.
reaw3N dedi: Ekran kartı sürücülerim de dahil tüm aygıt sürücülerimi güncelledim. 2.0 bi kablo ile maksimum hz yi alabilmem gerekmiyor mu, yoksa 1.4 almam şart mı Genişletmek için tıkla... Aygıt yöneticisinden güncellediğinizi söylemeyin bana. 2.0 ile alamıyorsanız 1.4 ile deneyin. Kablolar pek pahalı değil zaten.