A acv Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2015 Mesajlar 7.612 Makaleler 1 Çözümler 74 Yer Sehit Muhtar/Zambak Sok./Gumus Gerdan Apt./Beyoglu 4 Eylül 2020 #21 "Azimli sıçan" zamanla "azimle sıçan" oluvermiş. Ya da bunu yanlış anlayanlar olarak azınlıktayız.
Elementor Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Mayıs 2019 Mesajlar 3.234 Makaleler 1 Çözümler 12 Yer Diyarbakır 4 Eylül 2020 #22 acv dedi: "Azimli sıçan" zamanla "azimle sıçan" oluvermiş. Ya da bunu yanlış anlayanlar olarak azınlıktayız. Genişletmek için tıkla... Duvarı deler nerden gelmiş? Sanırsam, duvarı delen sıçanmış. Bir harf nelere kadim.
acv dedi: "Azimli sıçan" zamanla "azimle sıçan" oluvermiş. Ya da bunu yanlış anlayanlar olarak azınlıktayız. Genişletmek için tıkla... Duvarı deler nerden gelmiş? Sanırsam, duvarı delen sıçanmış. Bir harf nelere kadim.
A acv Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2015 Mesajlar 7.612 Makaleler 1 Çözümler 74 Yer Sehit Muhtar/Zambak Sok./Gumus Gerdan Apt./Beyoglu 4 Eylül 2020 #23 Elementor dedi: Duvarı deler nerden gelmiş? Genişletmek için tıkla... Fareler ahşap duvarları kemirebildiğinden dolayıdır.
Elementor dedi: Duvarı deler nerden gelmiş? Genişletmek için tıkla... Fareler ahşap duvarları kemirebildiğinden dolayıdır.
Elementor Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Mayıs 2019 Mesajlar 3.234 Makaleler 1 Çözümler 12 Yer Diyarbakır 4 Eylül 2020 #24 acv dedi: Fareler ahşap duvarları kemirebildiğinden dolayıdır. Genişletmek için tıkla... Sonradan aklıma geldi, o anlamı görememiştim. Yine tongaya düştük.
acv dedi: Fareler ahşap duvarları kemirebildiğinden dolayıdır. Genişletmek için tıkla... Sonradan aklıma geldi, o anlamı görememiştim. Yine tongaya düştük.
CinarYilmaz Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2020 Mesajlar 2.187 Çözümler 18 Yer Istanbul 4 Eylül 2020 #25 -Abi ekranda karıncalanma var düzeltebilir misin? +Televizyon mu bu oğlum neden karıncalansın? -Abi içine şeker kaçmıştır. +? Bilgisayarcı ekrana bakar +Oğlum bu ne?
-Abi ekranda karıncalanma var düzeltebilir misin? +Televizyon mu bu oğlum neden karıncalansın? -Abi içine şeker kaçmıştır. +? Bilgisayarcı ekrana bakar +Oğlum bu ne?
BayPastacı Centipat Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 46 4 Eylül 2020 #26 Ondan dedemgilin evdeki televizyondada oluyodu.
MASSTİFF Femtopat Katılım 3 Eylül 2020 Mesajlar 66 4 Eylül 2020 #27 brom içinde kör olduysa g.o çıkması zor fddadgkfdg
egemennulldreinull Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Nisan 2017 Mesajlar 1.168 Makaleler 6 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2020 #28 Kısa süre içerisinde sıcaktan veya elektrikten ölür. İçeride kalırsa sıkıntı ama.
CinarYilmaz Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2020 Mesajlar 2.187 Çözümler 18 Yer Istanbul 13 Eylül 2020 #30 furkanozen dedi: Umarım içinde kalmaz. Genişletmek için tıkla... Hort!