K kt2ft Hectopat Katılım 15 Kasım 2021 Mesajlar 73 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2022 #1 Eve taşınmadan 1 gün önce bilgisayarın kablolarını çıkartım. Yeni eve taşındığımda bilgisayarı kurdum fakat monitörün ışığı yanıp sönüyor. Taşınmadan önce böyle bir problem yoktu. Çözümünü bilen var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Eylül 2022
Eve taşınmadan 1 gün önce bilgisayarın kablolarını çıkartım. Yeni eve taşındığımda bilgisayarı kurdum fakat monitörün ışığı yanıp sönüyor. Taşınmadan önce böyle bir problem yoktu. Çözümünü bilen var mı?
AdvanceForce Hectopat Katılım 23 Şubat 2021 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2022 #2 Bir kere bas monitörün dokunmatiğine ya da tuşuna kapanır o Artı 0 Eksi
T Talha Tuna Hectopat Katılım 29 Ocak 2021 Mesajlar 1.041 Makaleler 2 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2022 #3 Monitörün menüsünde güç ışığı için bir bölüm var oradan açıkken mi yoksa kapalıyken mi yanacağını seçebiliyoruz. Artı 0 Eksi
Monitörün menüsünde güç ışığı için bir bölüm var oradan açıkken mi yoksa kapalıyken mi yanacağını seçebiliyoruz.