Q quedica Femtopat Katılım 27 Nisan 2025 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2025 #1 Merhaba arkadaşlar monitörü hem PS icin hem de PC icin kullanıyorum. Dolayısıyla o an hangi cihazı kullaniyorsam ondan ses almak istiyorum. Eğer monitörün jak girişine hoparlörü takarsam çalışır mı? İstediğim gibi olur mu?
Merhaba arkadaşlar monitörü hem PS icin hem de PC icin kullanıyorum. Dolayısıyla o an hangi cihazı kullaniyorsam ondan ses almak istiyorum. Eğer monitörün jak girişine hoparlörü takarsam çalışır mı? İstediğim gibi olur mu?
Merdt Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 9.705 Çözümler 52 Yer Afyonkarahisar 28 Temmuz 2025 #2 Jak kulalık/hoparlör çıkışı ise evet. Bazı monitörlerde mic girişi de olabiliyor.
Q quedica Femtopat Katılım 27 Nisan 2025 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2025 #3 Merdt dedi: Jak kulalık/hoparlör çıkışı ise evet. Bazı monitörlerde Mic girişi de olabiliyor. Genişletmek için tıkla... Herhalde gorup bakacağız ona internetten alirken anlamanın bir yolu var mi?
Merdt dedi: Jak kulalık/hoparlör çıkışı ise evet. Bazı monitörlerde Mic girişi de olabiliyor. Genişletmek için tıkla... Herhalde gorup bakacağız ona internetten alirken anlamanın bir yolu var mi?
Merdt Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 9.705 Çözümler 52 Yer Afyonkarahisar 28 Temmuz 2025 #4 Üreticinin sitesine girin, ürünün sayfasında jak hakkında bilgi vardır.