canomcum Femtopat Katılım 11 Ağustos 2023 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2024 #1 Monitör Rampage RM-Q27 WINGS 27 165Hz 1ms CSOT VA QHD 2K HDR Freesync RGB Pivot PC Ekranın sağ tarafı daha koyu ne yapmam gerek.
F FleiaX Hectopat Katılım 8 Kasım 2022 Mesajlar 1.343 Makaleler 1 Çözümler 2 24 Şubat 2024 #2 Monitor veya TV tamiri yapanlara sor bence. Led değişmesi gerekiyor sanırım. Ucuz işlem ama işçilik kaç koyar bilemem.
Monitor veya TV tamiri yapanlara sor bence. Led değişmesi gerekiyor sanırım. Ucuz işlem ama işçilik kaç koyar bilemem.
Görkem Umut Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2020 Mesajlar 7.914 Çözümler 175 24 Şubat 2024 #3 Farklı bir kablo ile denedin mi? Pek sanmıyorum ama belki de kablodan kaynaklanan bir problemdir.
canomcum Femtopat Katılım 11 Ağustos 2023 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2024 #4 Görkem Umut dedi: Farklı bir kablo ile denedin mi? Pek sanmıyorum ama belki de kablodan kaynaklanan bir problemdir. Genişletmek için tıkla... Deniyorum hemen. Görkem Umut dedi: Farklı bir kablo ile denedin mi? Pek sanmıyorum ama belki de kablodan kaynaklanan bir problemdir. Genişletmek için tıkla... Az önce denedim düzelmedi sanırım monitör kaynaklı. FleiaX dedi: Monitor veya TV tamiri yapanlara sor bence. LED değişmesi gerekiyor sanırım. Ucuz işlem ama işçilik kaç koyar bilemem. Genişletmek için tıkla... Sanırım, sormaya çalışacağım sağ olun.
Görkem Umut dedi: Farklı bir kablo ile denedin mi? Pek sanmıyorum ama belki de kablodan kaynaklanan bir problemdir. Genişletmek için tıkla... Deniyorum hemen. Görkem Umut dedi: Farklı bir kablo ile denedin mi? Pek sanmıyorum ama belki de kablodan kaynaklanan bir problemdir. Genişletmek için tıkla... Az önce denedim düzelmedi sanırım monitör kaynaklı. FleiaX dedi: Monitor veya TV tamiri yapanlara sor bence. LED değişmesi gerekiyor sanırım. Ucuz işlem ama işçilik kaç koyar bilemem. Genişletmek için tıkla... Sanırım, sormaya çalışacağım sağ olun.